ULLDECONA:
Oscar, Damià (Pere), Dani, lluís (Rubén), J. Ramon, Moha, Alin (Miquel), Geira, Yassine, Albert i Brusca (Oriol).
LA CAVA:
Vizcarro, Albert (Diego), Pau, Masdeu, Llàtzer, Joel, Toni, Chupo (Pujol), Rovira, Agustí i Narcís (Àlex).
1-0 (2') Brusca, de penal. 2-0 (29') Albert. 3-0 (37') Yassine. 4-0 (48') Dani. 5-0 (86') Albert. 5-1 (90') Alex.
Zoltan Szeibert.
Damià; Masdeu, Joel i Agustí.
Rubén (86').
COMENTARI:
Domini de cap a peus de l'Ulldecona, que en cap moment no va donar opció a una Cava que, ja fa diverses jornades, va de més a menys. Un penal va inaugurar el marcador per als de casa en el minut 2, i a partir d'aquest moment no van fer sinó eixamplar la distància, davant uns visitants que al llarg dels 90 minuts no van oferir gaire. En l'últim tram del partit es va veure una petita reacció de la Cava, així com una certa relaxació dels locals, però el partit ja estava fet. / MARIO SUBIRATS