Cristian, Dani, Bernat (Segura 60'), Juan Carlos (Guzmán 57'), Polo, Forcadell, Pardo (Lucas 86'), Triguero (Castaño 81'), Adri, Lerín i Ton (Eitan 76').

Alfonso, Julio, Vilanova, Moisés, Adell, Borrull, Nando (Gallego 27'), David Cid (Marc 59'), Alex (Ivan 78'), Javi i Trullén (De la Torre 66').

T.G.:
Pels locals: Bernat, Forcadell, Lerín, Guzmán; pels visitants: Moisés i Adell.
T.V.:
Per doble amonestació a Polo (88').

El Roquetenc va perdre contra el Viladecans –rival directe en la classificació–, per un ajustat 1-0, que no reflecteix el joc que es va poder veure sobre el camp.

L'equip del Baix Ebre va dominar i va portar el pes del matx durant els noranta minuts, però una jugada puntual i aïllada de l'equip local va fer decantar el partit pel Viladecans. En la primera part, els de Roquetes van tenir fins a tres ocasions per marcar, però sense fortuna de cara a gol. Després de la represa els locals van aconseguir capgirar la situació en només trenta segons. Abans del primer minut de la segona part, Adri va aprofitar una gran passada entre les línies defensives del Roquetenc i es va plantar sol davant d'Alfonso, a qui va batre amb un xut ras. Arran del gol en contra, els ebrencs no van mostrar símptomes de reacció, i tots dos conjunts van patir un desgast físic que es va veure reflectit en el ritme de joc dels darrers minuts.