1a ESTATAL FEMENINA

L'Estartit s'endú el derbi de Cornellà del Terri

Després de desaprofitar una clara ocasió en el minut 2, el Cornellà va veure com l'Estartit B s'avançava amb un gol en possible fora de joc, que va aplanar el camí de les baix-empordaneses. En el segon temps les locals ho van intentar tot, i ja entregades en l'atac van encaixar dos gols més en els minuts finals.
CORNELLÀ DEL TERRI
0
L'ESTARTIT B
3
CORNELLÀ DEL TERRI:
Anna, Lídia, Neus, Rocío (Carla, 64'), Mireia (Clàudia, 81'), Alba, Laura (Brugué, 81'), Laia, Sandra, Rut i Patri (Júlia, 81').
L'ESTARTIT B:
Elena, Estella, Jessica, Clara, Nerea (Laia, 81'), Ester, Tània, Sílvia, Nàdia (Eloisa, 58'), Júlia (Anna, 58') i Quintana (Eva, 76').
0-1 (35') Ester. 0-2 (80') Eloisa. 0-3 (89') Tània.
Israel García.
A les locals Lídia, Neus i Patri; i a les visitants Ester i Nerea.
GIRONA
3
SANT GABRIEL
4
GIRONA:
Cuca, Trini, Susi, Laura, Ariadna, Judit (Alba, 80'), Aida (Lorena, 75'), Cristina, Aina, Clara (Laia, 75') i Pili (Maresma, 70').
SANT GABRIEL:
Erica, Laura (Beatriz, 63'), Ester, Cristina, Alba (Adoración, 45'), Júlia, Anna, Carolina, González, Mena i Marta (Malena, 83').
1-0 (6') Ariadna. 2-0 (38') Clara. 3-0 (42') Clara; 3-1 (50') Adoración; 3-2 (59') Cristina; 3-3 (67') Anna; 3-4 (89') Adoración.