HOQUEI SOBRE PATINS

1a ESTATAL

El Sitges venç a la pista del Monjos, amb el gol com a protagonista

El Monjos va perdre a casa contra el Sitges en un partit en què l'autèntic protagonista va ser el gol i que va acabar amb un 7-10. Els locals van marcar molt aviat i en 8 minuts ja guanyaven per 3-0, però el primer gol visitant els va trencar el ritme i el Sitges va saber capgirar el resultat fins al 3-4 del descans. En la segona meitat el Sitges va saber mantenir l'avantatge, tot i que el Monjos va insistir, va buscar el gol i es va apropar fins a un 6-7.

MONJOS
7
SITGES
10
MONJOS:
De Moya, Martí, Jurado, Selles i Torreño –equip inicial–, Varias, Lupión, Ventura i Sabaté i Oriol Martínez.
SITGES:
Ribó, Borràs, Carrara, Oscar Martínez i Pablo Aguaron –equip inicial–, Baldrís, Muntané, Marco Aguaron, Ortells i Aceituno.
1-0 (1') Martí. 2-0 (5') Martí. 3-0 (8') Torreño. 3-1 (10') Carrara. 3-2 (14') Pablo Aguaron. 3-3 (16') Ortells. 3-4 (24') Pablo Aguaron. 3-5 (28') Oscar Martínez, de penal. 3-6 (31') Oscar Martínez. 4-6 (33') Varias, de penal. 4-7 (34') Borràs, de falta directa. 5-7 (35') Varias, de falta directa. 6-7 (38') Martí. 6-8 (40') Oscar Martínez. 7-8 (42') Varias. 7-9 (45') Oscar Martínez. 7-10 (49') Carrara.