El Sitges i el Monjos lluiten pel triomf i empaten

Ribó, Borràs, Ortells, Òscar Martínez i Pablo Aguarón –equip inicial–; Muntané, Carrara, Marco Aguarón, Quintana i Aceituno.

MONJOS:

De Moya, Varias, Martí, Lupión i Brichs –equip inicial–; Ventura, Sabaté, Sellés, Torreño i Oriol Martínez.

GOLS:

0-1 (11') Brichs. 1-1 (12') Borràs, de falta directa. 2-1 (17') Ortells, de penal. 2-2 (26') Sabaté. 3-2 (27') Borràs. 3-3 (36') Sellés.

ÀRBITRES:

Rovira i Sánchez.
T.B.:
Marco Aguarón.

El Sitges i els Monjos van empatar en un gran partit en què els dos conjunts podrien haver aconseguit la victòria. Els locals van lluitar per acostar-se a la zona de permanència i van fer merits per aconseguir el triomf. Des del primer minut es va veure un Sitges molt ràpid i duent el ritme del partit. El Monjos, però, va saber avançar-se en el marcador. Abans del descans el Sitges es va posar al davant i a només 7 segons de la mitja part els visitants van empatar. A un avantatge dels locals va seguir l'empat visitant, i es va arribar a un darrer minut d'infart en què els dos equips haurien pogut marcar.