HOQUEI SOBRE PATINS

ARECES 4 - MONJOS 5

El Monjos va guanyar a la pista de l'Areces en un partit anivellat i que es va decantar al seu favor en els darrers minuts. El Monjos es va avançar però els locals, que lluiten per no baixar, van capgirar el resultat i al descans es va arribar amb empat. En la segona meitat els dos equips van aprofitar un penal i Brichs va sentenciar. / EL 9
ARECES:
Morrison; Vallina, Candanedo, Togores i Pedro González –equip inicial–; Quintanal i Abella.
MONJOS:
De Moya; Martí, Varias, Brichs i Selles –equip inicial–; Lupión, Sabaté i Oriol Martínez.
0-1 (4') Martí. 1-1 (6') Togores. 2-1 (10') Vallina. 2-2 (13') Lupión. 2-3 (39') Varias, de penal. 3-3 (42') Togores, de penal. 3-4 (47') Brichs.