El Perelló

La terrassa del restaurant Bona Teca J.C.LEÓN
La recepta

Musclos de la badia al plat

Rafel Muria Martí és la cinquena generació d'apicultors de l'empresa del Perelló.  JOSÉ CARLOS LEÓN

Nissaga d'apicultors al poble de la mel

Josep Maria Carles just després de collir de l'arbre una comanda.  JOSÉ CARLOS LEÓN

Cítrics del camp a taula en 24 hores

El mestral supera els 120 quilòmetres per hora a les Terres de l'Ebre

Els resultats de les eleccions al Parlament a El Perelló

Rossend Margalef a l'agrobotiga que té a les seues instal·lacions del Perelló.  L.M

L'Apícola Rossend Margalef exporta un 15% de la mel al Japó

El públic que va assistir al ple de la Garriga va omplir la sala d'estelades ACN

Més municipis es declaren “territori lliure”

Un ciclista resulta ferit molt greu en un accident de trànsit al Perelló

L'incendi forestal, que es va declarar dijous la tarda a Sant Feliu Sasserra, ja ha cremat 360 hectàrees de vegetació forestal i conreu ACN
Successos

Els bombers frenen i tenen estabilitzat l'incendi del Bages