L'apunt

L'APUNT

El talent i el treball de cada dia

M'ho diu el meu prescriptor de capçalera amb vehemència: si deixem al marge Ferran Adrià, que ho va revolucionar tot, Joan Roca és el millor cuiner del món i ho continuarà sent molts anys. I n'hi ha d'altres també molt i molt bons. El Celler mantindrà les tres estrelles i estarà entre els millors del món per molts anys, siguin o no els primers de la llista, que ho tornaran a ser. Per qui signa, Joan Roca, i també Josep Roca i Jordi Roca són els números u, per tantes coses. Perquè són atrevits i innovadors, però també perquè saben que amb el talent natural que tenen no n'hi ha prou, que també cal dedicar-hi moltes hores a la feina. Ells ho han fet i ho fan. A punt de fer trenta anys, El Celler és a dalt de tots i ells, al cel, però tocant de peus a terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]