Societat

Jordi Roca i Damià Allsop enceten la Fira del Pa i de la Xocolata

Sant Gregori proposa un diumenge d’allò més dolç amb l’onzena edició de la Fira del Pa i de la Xocolata, que es presenta amb una trentena d’activitats, degustacions i tallers. La mostra tindrà una avançada demà a les onze del matí a l’Espai la Pineda, on el pastisser Jordi Roca i el mestre xocolater Damià Allsop explicaran l’origen, la història i curiositats de la xocolata. Diumenge la fira inclou un mercat d’artesans, concentració de vehicles clàssics, una trobada de puntaires, sessions d’aula de cuina amb Pol Cabanas i Ferran Masip, tallers infantils, jocs tradicionals i xocolatades, espectacles de percussió, sardanes i tres espectacles per a la mainada de la Mostra d’Espectacles Familiars de Petit Format, que durarà fins al 3 de desembre. També s’obre la campanya gastronòmica Fogons i xocolata als restaurants i establiments de la Vall de Llémena, que acabarà el 26 de novembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia