CAPAFONTS (Baix Camp)

Festa del «Mandongo»

Esmorzar de matança

Quan cada casa del poble encara feia la matança del porc, era costum convidar els amics i la família que els havien ajudat, a esmorzar amb mandongo. Aquest plat s'elabora amb carn magra, cansalada i menuts del porc fregits, acompanyats de fesols passats pel mateix oli.

El tiquet de degustació inclou l'àpat, un plat de ceràmica de record, vi, postres i cafè. L'Associació de Dones Verge de Barrulles, que organitza la festa en col·laboració amb l'Ajuntament, espera superar les 500 racions que es van repartir l'edició passada.

Gastronomia local
L'objectiu de la festa és recuperar i donar valor a la gastronomia tradicional i reforçar la identitat d'aquest petit poble situat al bell mig de les muntanyes de Prades. Els visitants podran tastar altres productes locals com ara la mel, les orelletes o els fruits secs que es vendran a la parada que atendran les dones de l'entitat.
14 de febrer. A partir de les 10 del matí. Degustació: 8 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.