Societat

Gusó declara que la crema de les coques de Sant Joan que va provocar la intoxicació no es va cuinar correctament

COMARQUES GIRONINES

El pastisser de Torroella de Montgrí Josep Gusó ha declarat aquest dijous que la crema de les coques de Sant Joan que va intoxicar més de 1.400 persones el juny del 2002 no es va cuinar correctament. Gusó ha explicat que la crema no es va coure a l'obrador sinó en una part del magatzem de la pastisseria. Segons l'acusat, van ser els pastissers que tenia contractats qui van decidir fer-ho sense comunicar-li, i ell tampoc se'n va adonar perquè mentre es cuinava la crema no estava a l'obrador. El pastisser també ha explicat que desconeixia que no podia anar a recollir la llet directament de la granja, ni que tampoc podia mesclar productes cuinats amb altres de crus a l'interior de la cambra frigorífica.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.