Societat

gastronomia

El GastroEbre converteix Flix en la capital catalana del dolç

Centenars de persones van assistir fins aquest dimarts a la 6a edició de GastroEbre Flix, un certamen que es recordarà per haver reunit alguns dels millors professionals de l’alta gastronomia dolça del país. Durant tres jornades, grans mestres de la pastisseria, la rebosteria i la gelateria que han estat distingits amb premis nacionals i internacionals han compartit els seus secrets i també han ofert cuina en directe a l’escenari del mercat municipal de Flix (Ribera d’Ebre). Entre els mestres del dolç convidats hi havia Oriol Balaguer, Miguel Guarro, Ricard Martínez, Àlex Lera, Lluc Crusellas, Albert Roca i Eva Feliu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nova edició de Guíxols Flors amb molta participació

SANT FELIU DE GUÍXOLS
GIRONA

Els castells, protagonistes del primer diumenge de Temps de Flors

GIRONA
SERVEIS

Balaguer instal·la un sistema innovador per detectar fuites d’aigua a la xarxa

BALAGUER

Estabilitzat l’incendi forestal

BATEA
societat

El col·lapse general a Rodalies afecta també al metro de Barcelona

barcelona
Sonia Giménez
PRESIDENTA DE L’OBSERVATORI DE L’AIGUA DE TERRASSA (OAT)

“En la gestió de l’aigua cal valentia i requereix consens”

TERRASSA
Olot

El Cornamusam aposta per la programació de quilòmetre zero

Olot
Educació

L’Ajuntament de Badalona treu els estudis universitaris del Carme per posar-hi oficines

Badalona
OCi

La Fira d’Abril ignora la SGAE i no paga els drets d’autor

barcelona