gastronomia

El Raccó, el restaurant gastronòmic de l'hotel Gran Palas

El Raccó és el restaurant gastronòmic de l'hotel de la Pineda (Vila-seca) Gran Palas, inaugurat fa pocs mesos, que té la categoria de cinc estrelles. Propietat d'Insagra Uno, que presideix Indaleci Salas, aquest hotel d'alt nivell i que ocupa una posició privilegiada davant de la platja, amb vistes fantàstiques al mar, té una arquitectura de línies sòbries i minimalistes, amb façanes cobertes de pedra blanca i vidre blau que atorguen als diferents espais una gran lluminositat.

L'hotel ofereix un total de 102 habitacions i suites, totes diferents i exclusives, amb tecnologia d'última generació, grans terrasses i banys equipats amb tots els detalls; a més d'una multitud de serveis, entre els quals destaquen la zona Spa & Wellness i la restauració, en què la fusió de gastronomies és l'atractiu més gran.

El Raccó és el restaurant a la carta i té un entorn càlid i tènue. Ofereix una gastronomia moderna de fusió de la cuina tradicional i mediterrània, amb el segell d'autor del xef executiu de totes les cuines de l'hotel, Ion Garcia. Té un important celler, amb una carta notable de vins de les diferents DO del país (amb un especial interès per les DO de Tarragona, del Priorat, el Montsant o la Terra Alta), espanyoles i d'altres indrets, a més d'un extens assortit de caves i xampanys.

El Raccó, obert al públic en general, amb un ambient modern davant del mar, està pensat per gaudir-ne amb la família, els amics o per a un menjar de negocis. Ofereix un generós ventall de possibilitats, des d'un menú executiu, amb plats a escollir de primer i segon i postres, fins a un menú de degustació que inclou unes tapetes d'entrant fred; plats calents amb peix i carn, avantpostres i postres.

La pastisseria és d'elaboració pròpia, i té un sabor diferent i especial. El preu de la carta oscil·la entre els 35 i els 50 euros. El director de sala és Alvaro Lapiedra. Moss presenta un gran show cooking amb un ventall infinit de gustos i plats a la vista perquè cada comensal triï el seu menú de degustació preferit. El teppanyaki és per als amants de la cuina japonesa, que s'elabora a partir d'un teppan, cuina sana i natural.

A la zona dels jardins, al costat de la piscina, hi ha l'espai dedicat a la brasa, que permet menjar a l'aire lliure plats diversos de carn i peix.

Nom: El Raccó Adreça: Carrer de la Sèquia Major, 5. 43480 La Pineda, Vila-seca Contacte: Tel.: 679 313 878. Fax: 902 372 266 Dies de tancament: No tanca cap dia Web: www.granpalashotel.com


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
PALAFRUGELL

S’obre el Parc Territorial, una nova zona verda de 10.000 metres quadrats

PALAFRUGELL

L’hospital crea una consulta especialitzada en el control de l’asma greu

Viladecans
MEDI AMBIENT

Els pagesos del Baix volen més aigua

barcelona
girona

Endesa crea una anella elèctrica al barri de Montilivi per reforçar el servei

GIRONA
GIRONA

L'Ultonia rebrà el campionat de Catalunya de cocteleria professional

GIRONA
Infraestructures i serveis

Finalitzen les obres d’accessibilitat a l’intercanviador de metro de Maragall

Barcelona
BANYOLES

Comportes vasculants per regular la sortida d’aigua de l’estany

BANYOLES

Una nova avaria provoca abocaments d’aigües fecals a la platja

Castelldefels
Urbanisme

Regulen l’accés a la plaça de Sant Felip Neri en horari de pati escolar

Barcelona