territori

El Reus s'emporta el derbi amb el Vendrell

Els reusencs s'imposen per 4 gols a 2 i sumen la segona victòria consecutiva

El Reus Deportiu ha vençut el Moritz Vendrell en un encontre molt intens. Un gol de Joan Salvat ha avançat als reusencs, que sempre han anat per davant en el marcador. L'eficàcia reusenca ha tingut un nom, Xavi Costa, que ha fet tres gols. Amb el 4 a 2 els roig-i-negres sumen sis punts i la segona victòria de la temporada. L'equip ha deixat bones sensacions al Palau d'Esports i amb la feina feta ja es pot centrar amb el pròxim rival, el CP Calafell.

Joan Salvat ha estrenat l'electrònic amb un gol matiner al minut 5. Instants més tard, els reusencs han disposat d'un penal a favor per una falta sobre Platero dins l'àrea. En l'execució del tir, Marc Coy no ha aconseguit superar Guillem Fox. A l'11, Xavi Costa ha vist una blava però Molina ha aturat el tir de l'ex roig-i-negre, Jordi Ferrer. El segon gol reusenc ha arribat des de falta directa. L'àrbitre ha mostrat una blava a Sergio Miras i en el tir, Xavi Costa no ha fallat. Les targetes blaves no s'han acabat, i Marc Coy n'ha vist una al 16 quan ha arribat el primer gol dels vendrellencs. Xixi Creus ha retallat distàncies, però la resposta reusenca ha estat immediata. Xavi Costa, amb una bona combinació amb Selva, ha fet pujar el 3 a 1 abans del descans.