El ‘Cuina' del maig arriba al quiosc amb un altre 2x1
La revista inclou vals de descompte per gaudir d'un àpat a 23 restaurants d'èxit i més postres de Jordi Roca
Després de l'èxit de les edicions anteriors, el número de maig de la revista Cuina arriba al quiosc amb un altre 2x1, una promoció per gaudir d'un àpat per a dues persones al preu d'un sol comensal a 23 grans restaurants del país. Entre els establiments que hi participen hi ha el Nectari, que el 2013 va ser distingit amb una estrella Michelin; Els Pescadors, de Llançà; el Vermell, de Sant Cugat del Vallès, i els barcelonins Can Solé i Tàpies. Per participar-hi, només cal retallar els vals que apareixen a la revista i presentar-los a l'establiment escollit.
Pasta per fer a casa
El Cuina també revela tots els secrets de la pasta i explica, amb consells i receptes, com podem elaborar a casa un dels aliments més fàcils i divertits de preparar. La capçalera també descobreix diferents maneres de cuinar a casa les croquetes, una de les menges preferides de petits i grans.
Com cada mes, Carme Ruscalleda i Jordi Roca ofereixen les seves propostes. La xef de Sant Pol presenta un menú inspirat en el mes més primaveral, i el recentment proclamat millor pastisser del món suggereix tres postres de llimona per acabar d'una manera exquisida els àpats de primavera. Jordi Roca s'especialitzarà aquest 2014 a fer postres més globalitzades i de gustos més exòtics, i preveu també donar-les a conèixer arreu.