Tota l'agenda

Santoral

Dijous 22 febrer

La Càtedra de Sant Pere Apòstol

Margarida, penitent.

Refrany

La salut no es compra amb diners.

Mercats

Alp, Bellver de Cerdanya, Calonge, la Cellera de Ter, l'Estartit, Figueres, Girona (Can Gibert), Llagostera, Riudarenes, Sant Pau de Segúries, Tossa de Mar i Vidreres.

Cita del dia

Només la veritat és revolucionària . (Yves Montand)

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant

Cerca

Del
al

Les Planes d'Hostoles

Diumenge, 25 febrer 2024

Balls

17.30. Sala polivalent. Sessió de ball amb La Band Gogh.

Prop de Les Planes d'Hostoles

Dijous, 22 febrer 2024

Balls

Cassà de la Selva

17.00. Casal de jubilats. Ball berenar amb l'actuació de Toni Sánchez.

Flaçà

17.30. Local polivalent. Sessió de ball amb Xus Marcos.

Castelló d'Empúries

17.30. Local de l'Ajuntament. Berenar ball amb l'actuació de Pa d'Àngel.

Cap de setmana

Santa Pau

Excursió per conèixer el funcionament del bosc, pel dissabte, a càrrec de Josep Maria Collellmir, membre del Consell de Poble de Santa Pau. Se sortirà de la Plaça del Mirador de Santa Pau a les 8 del matí. Mostar més dates

Dies 20-23
Sant Gregori

Ruta dels molins des de Sant Medir, per diumenge dia 25. Punt de trobada: 08.00 a la plaça Rafel Masó; 08.30 a Sant Medir. Distància: 11,3 Km; desnivell: 200m; durada: 3,5-4 hores. Inscripcions a ateneuvalldellemena@gmail.com. Mostar més dates

Dies 21-23
Caldes de Malavella

VI Marxa Solidària PelsValents, per diumenge dia 25. Sortida des de la Rambla d'en Rufí: bicicletes (09.00), corredors (09.05), marxa (09.10). Inscripcions a https://www.inscripcions.cat/pelsvalents2024, Mostar més dates

Dies 21-23

Carnestoltes

Girona

17.00. Espai cívic Can Gibert. Carnestoltes de la gent gran, amb concurs de disfresses, berenar i música amb el duet Els Fantàstics.

Circ

Girona
Festival Internacional de Circ Elefant d'Or

20.30. Gran Carpa Camp de Mart - La Devesa. Espectacle Blau.

Concerts

Girona

18.00. Conservatori Isaac Albéniz. Concert inaugural del nou clavicèmbal, a càrrec de Mireia Ruiz i Eva del Campo, professores de clavicèmbal dels Conservatoris de Girona i Badalona. I a les 19.00, concert de violes, a càrrec d'alumnes dels Conservatoris de Girona i Manresa. Dins la Setmana Cultural del Conservatori de Girona.

19.00. Casa de Cultura. Concert de Lieder en català, amb motiu del 150è aniversari del naixement de Joaquim Pena. Dins la Setmana del Conservatori Isaac Albéniz.

Conferències

Girona

18.00. La Marfà. Xerrada Les possibilitats creatives de l'hiperorgue, a càrrec de Carles Viarnès, pianista i compositor. Dins el cicle Fondejar en la música.

18.30. Centre cívic Ter. Xerrada Parlem de sexualitat en l'adolescència i de diversitat de gènere, a càrrec de Carme Fornells, psicòloga del Centre Jove de Salut, i Mar Sibila, tècnica de l'Equip de Polítiques de Gènere i LGTBI. Dins l'Escola de Família.

19.00. Arxiu municipal de Girona. Conferència He perdut el mòbil! Què faig?, a càrrec de Sònia Oliveras, delegada de Protecció de Dades de l'SGDAP.

Llagostera

19.00. Biblioteca Julià Cutiller. Xerrada de divulgació científica, amb el títol Els forats negres, una cruïlla en el desenvolupament de les teories físiques, a càrrec del Dr. Carlos F. Sopuerta, investigador científic de l'Institut de Ciències de l'Espai i president de l'ACDIC. Dins el marc del BiblioSTEAM.

La Bisbal d'Empordà

19.00. Teatre Mundial. Conferència La importància de liderar projectes innovadors, a càrrec de Xavier Marcet.

Blanes

19.30. Centre Catòlic. Conferència Música sacra en el barroc, a càrrec de Mario Ros, compositor i professor.

Lloret de Mar

16.00. Biblioteca. Xerrada Temps de cuidar-nos. Parlem de nutrició, a càrrec de Lita Arroyo. Dins el Banc del Temps.

19.00. Casal de l'Obrera. Conferència sobre Ismael Smith, dins el cicle de conferències a càrrec de Xavier Albertí sobre els artistes catalans vinculats a Lloret.

Debats

Girona

19.00. Fundació Valvi. Debat Per què s'ha perdut el prestigi de l'artista, ha desaparegut el comprador mitjà d'art, què hem fet malament a Catalunya? Les galeries s'acaben tal com sempre les havíem vist?, dirigida per la galeria L'Arcada de Blanes. Dins el marc de l'exposició Cent vint artistes. Fons d'art de la Fundació Valvi.