Estrenes

Oferta de cinema de l'àrea:

Estrenes a la zona de Barcelona

A todo tren 2

«A todo tren 2»

2022. Espanya. 84'.
Gènere: Comèdia
Direcció: Inés de León.
Intèrprets: Paz Vega, Paz Padilla, Santiago Segura, Leo Harlem, Luna Fulgencio.
Argument: Fa un any, Ricardo i Felip, encarregats de portar els nens a un campament, es van quedar fora del tren deixant els nens a dins. Clara no se'n fia ja i decideix aquest any portar els nens personalment amb ajuda de la seva amiga Susana. Tot i això, ara són elles les que arran d'un accident se separen dels nens.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El menú

«El menú»

2022. EUA. 106'.
Gènere: Comèdia negra
Direcció: Mark Mylod.
Intèrprets: Anya Taylor-Joy, Nicholas Hoult, Ralph Fiennes, Hong Chau, John Leguizamo.
Argument: Una jove parella viatja a una de les destinacions més exclusives del món per sopar en un restaurant que ofereix una experiència culinària única. No obstant això, el xef ha preparat un ingredient secret que té un resultat sorprenent en els dos enamorats.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Free Color

«Free Color»

2020. Veneçuela-França-Estats Units. 67'.
Gènere: Documental
Direcció: Alberto Arvelo.
Argument: Carlos Cruz-Diez, mestre de color de 94 anys, artista cinètic i òptic veneçolà, trenca els límits de la tecnologia per aconseguir la seva més gran obsessió artística: un fenomen autònom de cromosaturació, un espai al núvol de color sense forma. Cruz-Diez recluta apassionadament un equip d'innovadors de totes les disciplines per ajudar-lo a fer realitat el seu somni dins de la inestabilitat de la realitat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
L'emperadriu rebel

«L'emperadriu rebel»

2022. Àustria-Alemanya-Luxemburg-França. 114'.
Gènere: Històrica
Direcció: Marie Kreutzer.
Intèrprets: Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Colin Morgan, Katharina Lorenz, Finnegan Oldfield.
Argument: El Nadal de 1877, Sissi Emperatriz celebra el seu 40 aniversari i no hi ha res de felicitat al seu voltant: és jutjada constantment pels seus propis fills i viu submisa a la seva bellesa en decadència pel pas del temps. Asfixiada per les normes, i amb un apetit voraç de saber i de vida, Isabel d'Àustria es rebel·la cada cop més contra les imposicions, en recerca de l'emoció de la joventut.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Las vacaciones de Yoko

«Las vacaciones de Yoko»

2022. Espanya. 61'.
Gènere: Animació
Direcció: Juanjo Elordi.
Argument: Arriben les vacances d'estiu i, per primera cop des que es van conèixer, els quatre amics s'han de separar. Mai, Oto i Vik se'n van de viatge, cadascú amb la seva família, a diferents parts del món. Tots estan preocupats per aquesta nova experiència, però tots quatre s'adonen que allà on hi ha nens i nenes sempre hi ha ganes de jugar.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Noche de paz

«Noche de paz»

2022. EUA. 101'.
Gènere: Acció
Direcció: Tommy Wirkola.
Intèrprets: David Harbour, John Leguizamo, Cam Gigandet, Alex Hassell, Edi Patterson.
Argument: El dia de la nit de Nadal, un grup de mercenaris es fica a la propietat d'una família benestant segrestant tots els membres. Però no compten amb què els farà front l'oponent menys esperat: Santa Claus, que passava per allà i està a punt de demostrar que de sant no té res.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Suro

«Suro»

2022. Espanya. 116'.
Gènere: Drama
Direcció: Mikel Gurrea.
Intèrprets: Vicky Luengo, Pol López, Ilyass El Ouahdani.
Argument: Helena i Ivan es proposen construir una nova vida als boscos d'alzines sureres, però els seus diferents punts de vista sobre com viure a la terra emergeixen, desafiant el seu futur com a parella.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Venus

«Venus»

2022. Espanya. 100'.
Gènere: Terror
Direcció: Jaume Balagueró.
Intèrprets: Ester Expósito, Ángela Cremonte, Magüi Mira, Fernando Valdivieso, Federico Aguado.
Argument: Una ballarina roba una borsa del club nocturn on treballa. Perseguida per una horda de pinxos, s'amaga a l'apartament de la germana. El problema és que el lloc on ha decidit refugiar-se sembla tenir una amenaça més poderosa que els homes que la volen caçar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]