Economia

L'Escala

Anxoves i un còctel, maridatge sorprenent

Una proposta singular és la que planteja el restaurant i cocteleria Ultramar, de l'Escala, amb un maridatge sorprenent entre les anxoves de la localitat i els còctels preparats pel bàrman Santi Ortiz. En aquesta ocasió, la paraula maridatge pren la seva dimensió més extensa i el repte està servit. Els organitzadors preveuen que la proposta de vincular les anxoves de l'Escala amb un còctel original no pot deixar ningú indiferent. L'esdeveniment se celebrarà el dilluns 24 d'octubre, a partir de les vuit del vespre.

Santi Ortiz és un reconegut professional de la cocteleria, bàrman d'Ohla Boutique Bar de Barcelona i guanyador de diversos premis de prestigi, entre els quals, el primer premi de The Mixing Star de Disaronno 2015, i va guanyar el concurs The Chivas Masters Competition de l'Estat espanyol aquest 2016. Santi Ortiz fa més de deu anys que està en el món de la cocteleria, però ell prové de l'àmbit del disseny. Es va vincular al món dels còctels en conèixer un bàrman japonès en una època que va treballar a Eivissa. Durant el dia ho feia de dissenyador i, de nit, treballava en bars i restaurants, segons ha explicat en alguna ocasió.

El restaurant Ultramar sorprèn també per una original carta de plats, tractada com una mena de carta marinera, amb el peix i el marisc com a protagonistes i amb noves propostes d'àpats tardorencs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia