El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Intervals de núvols amb tempesta i pluja escassa Intervals de núvols amb tempesta i pluja escassa Intervals de núvols amb tempesta Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 100809040355
Cota de neu (m) 026002500250000
T. màxima (ºC) 302923282727
T. mínima (ºC) 221916161720
Vent 20 km/h O 20 km/h O 10 km/h E 10 km/h SE 10 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Els xàfecs es desplacen al nord-est

Al Pirineu, al Prepirineu i al quadrant nord-est el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat pel creixement de nuvolades. A la resta estarà entre poc i mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols mitjans. Al Pirineu, al Prepirineu i a les comarques de Girona s’esperen xàfecs, sobretot durant les hores centrals del dia, i fins al migdia també se n’esperen a altres punts del nord del litoral i prelitoral central. Seran d’intensitat entre feble i moderada, si bé és possible que localment siguin forts al quadrant nord-est. Les temperatures mínimes seran lleugerament més baixes i les màximes, entre lleugerament i moderadament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: A les comarques de Girona, al Pirineu i al Prepirineu estarà mig ennuvolat, amb creixement de nuvolades. A la resta estarà serè o poc ennuvolat. Fins a primeres hores són possibles alguns ruixats al litoral i al prelitoral nord. A partir del final del matí també se n’esperen a d’altres punts del Pirineu. Les temperatures seran entre lleugerament i moderadament més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET