Horòscop

Predicció pel dia 16 juliol 2018

Àries. 21 març-20 abril
Avui seduiràs i et deixaràs seduir. Gaudeix d'aquests moments i aprofita per apropar-te a la persona que estimes.
Taure. 21 abril-20 maig
Començarà una nova etapa en la teva vida, tens clar el que vols i faràs un pas endavant per demostrar els teus sentiments a la persona estimada.
Bessons. 21 maig-21 juny
Descobriràs que dins teu hi ha molta més emotivitat de la que et pensaves. Aprèn a reconèixer els teus sentiments sense amagar-te en seguretats fictícies.
Cranc. 22 juny-22 juliol
Et pots veure involucrat en un malentès propiciat per una persona de la feina. El millor que pots fer és no ficar-te en res que no t'interessi.
Lleó. 23 juliol-23 agost
Si escoltes bé els batecs del teu cor sabràs el que has de fer. No tinguis por del compromís si és el que en realitat desitges.
Verge. 24 agost-23 setembre
Has de ser conscient que les persones del teu voltant han de cometre els seus errors per aprendre. Has de deixar que cadascú faci la seva vida.
Balança. 24 setembre-23 octubre
Et deixaràs portar pels teus sentiments, potser en un passat el fet de pensar en compromís t'esgarrifava, però avui fins i tot la idea t'agradarà.
Escorpió. 24 octubre-22 novembre
Dia de nervis i emocions. No vulguis controlar tot allò que passa al teu voltant. Si deixes que tot flueixi viuràs moments molt especials i emotius.
Sagitari. 23 novembre-21 desembre
Les emocions no es poden controlar, has de seguir endavant passi el que passi però sempre actuant amb el cor.
Capricorn. 22 desembre-20 gener
La feina i l'amor poden tenir un punt de connexió, obre molt bé els ulls perquè molt a prop teu hi ha una persona que aviat serà indispensable per a tu.
Aquari. 21 gener-18 febrer
Tindràs alguns problemes tècnics a la feina, fes l'esforç de trobar-hi solucions ràpides perquè sinó en un futur et trauran molt temps.
Peixos. 19 febrer-20 març
Gràcies al teu esperit de superació i als teus esforços a la feina aviat podràs accedir a millores de sou.