Economia

TURISME

Distinció d'especialitat gastronòmica

Una vintena de petits hotels amb restaurant de Girona aspiren a la distinció d'especialitat gastronòmica, una nova categoria creada per la direcció general de Turisme per distingir els establiments de menys de 50 habitacions que tenen un tracte proper i que disposen d'un restaurant amb oferta gastronòmica de qualitat i productes de proximitat. Segons publica ACN, l'objectiu d'aquesta iniciativa, que s'impulsarà en els propers mesos, és mostrar que als hotels petits també s'hi pot menjar bé. Per obtenir l'especialització, cal superar una auditoria. A Girona, per exemple, hi ha establiments amb estrelles Michelin com el Casamar de Llafranc o el Miramar de Llançà que ofereixen habitacions.

Redacció



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia