Celebracions

GOURMETSNOVATAVERNA

ELS GOURMETS DE TARRAGONA AL RESTAURANT LA NOVA TAVERNA

16-11-2014
- Tarragona
- francisco torralba
Trobada i sopar de novembre singular el que van celebrar els Gourmets de Tarragona al restaurant la Nova Taverna de Tarragona a l'abric de les seves parets romanes que van ser part del circ romà de la plaça de la Font. La seva propietària, Àngels, sortia a donar-nos la benvinguda als sons d'una violinista sota el mural anunciant l'esdeveniment; tot un elegant detall a la nostra Associació i que des d'aquí agraïm. Va posar la veu la convidada d'honor Sra Anna Casanoba que en qualitat de presidenta dels sommelier tarragonins i representant del celler de Capçanes va saber transmetre amb mestria vivències i històries al voltant dels vins que es van degustar. Un primer Mas Donís Rosat 2013, fresc i amb cos, molt diferent a altres inicis a base de cava o vermuts. Un Mas Collet Blanc 2013, amb intens aroma, expressiu i fresc. Un Vall del Calàs 2011 vermell intens. I per acabar la novetat d'un Carratell Mistela del Montsant. Sorprenia saber que l'èxit del celler es basa en ser dels primers a vinificar un i kosher, terme que comporta el control de puresa i producte ecològic exigit per la comunitat jueva. El menú va ser tot un "Senyor Sopar Gourmets" Còctel de benvinguda a base de "Aperitiu Tartar de Tonyina de Balfegó Pop" A Feira "amb all i oli de pebre vermell de la Vera i Salmorejo con pernil d'ànec". Entrant de llom de daurada sobre patates confitades i verdures cuinades a baixa temperatura. De plat principal unes "Galtes estofades con Reducció de vi negre con guarnició de bolets de temporada". Prepostre i versió de la "Mamadeta". Postres final de "crema de mango con iogurt casolà i maduixes flamejades al pebre". Acabant el sopar amb cafès, degustació de minis i fins a mini gintònics Tot un èxit tant per als comensals com per a l'equip de cuina i sala que de bon segur ha obtingut una molt bona puntuació.