Societat

societat

El barceloní Pol Contreras, distingit per la cinquena xocolata

El barceloní Pol Contreras és un dels quatre joves de l’Estat que apareixen en la llista 50 Next Class of 2022 que reconeix joves talents per les seves especials aportacions a l’evolució gastronòmica. Pol Contreras ha estat distingit pel seu treball amb el cacau amb creacions com la cinquena xocolata, a més de la negra, blanca, amb llet i robí, elaborada a partir del mucílag, així com la cervesa negra i el vi a partir de pela de cacau, que també utilitza per extreure tints.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia