ARTESA DE SEGRE (Noguera)

Fira de Sant Bartomeu

Que bona!

Aquesta és l'expressió que els organitzadors de la fira de Sant Bartomeu volen escoltar de boca dels visitants. I és que de nou s'aposta per potenciar el vessant gastronòmic de la mostra, amb novetats com la cuina del formatge, la jornada sobre la carn de conill, el concurs El Conill a la Cuina i una xerrada sobre Educació del gust, conduïda per Slow Food Terres de Lleida.

Recreació

Més enllà de la gastronomia, es proposen altres novetats, com ara una recreació del moment de la cessió del privilegi per fer fires i mercats que va atorgar Alfons el Magnànim.

Del 21 al 23 d'agost. Horaris del recinte firal: dia 22, d'11 a 21.00 h i dia 23, de 10 a 21.00 h. Tiquets: dinar a la plaça, 5 euros; paella a casa, 3 euros; tast de vins i oli, 1 euro; cuina del formatge, 1 euro; Slow Food, 1 euro i degustacions, 8 euros.

ALGUNES DADES

Números
11.500 m² de fira
190 expositors
18.000 visitants
Sectors
Automoció, maquinària agrícola, productes artesans, envelat comercial i de serveis, zona dels melons, espai infantil, zona de degustacions, zona de germanor, espai de vins de la DO Costers del Segre i escenari de la fira per a les actuacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.