Societat

gastronomia

Setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins

El col·lectiu gastronòmic Girona Bons Fogons, acompanyat de molts cuiners (i amics) de les comarques gironines, van presentar ahir, als jardins dels Alemanys, la setena campanya de l'arròs de Pals en nou restaurants gironins. La campanya, que va començar dissabte, s'allarga fins al 14 de juliol.

Cal Ros, Duc de l'Obac, Occi, El Celler de Can Roca, La Banyeta, La Calèndula, La Riera, Massana i Tapes 23 conviden clients i visitants als seus establiments a degustar durant un mes l'arròs de l'Estany de Pals. “L'Albert Grassot és qui experimenta amb diferents varietats”, precisa el director de Bons Fogons, Toni Vallory.

Josep Sabrià (Duc de l'Obac), Jordi Ribas (Cal Ros) i Sergi Ballús (Occi) van preparar un arròs de l'Estany de Pals a la cassola per a una vintena de comensals, incloent-hi Joan Roca (El Celler de Can Roca), el millor cuiner del món, i els regidors de Girona Jordi Fàbrega i Roser Urra, entre d'altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.