L'apunt

L'APUNT

Les estrelles i la feina feta

Ara que la Mic­he­lin porta a casa nos­tra la gala en què es dona­ran a conèixer les famo­ses estre­lles i sabrem quins res­tau­rants les man­te­nen, els que les per­den i els qui en gua­nya­ran alguna, m'ha vin­gut al cap el paper fona­men­tal que per a la gas­tro­no­mia de les comar­ques giro­ni­nes ha tin­gut el Motel Empordà i la gent que hi ha hagut al cap­da­vant, el senyor Josep Mer­ca­der i el senyor Jaume Subirós. I recor­dant he pen­sat en gent que ens ha dei­xat, com ara Lluís Cruañas del Dorado Petit, Car­les Camós del Big Roc, Jordi Budó de Can Toni i Lluís Feliu de l'Aliança. Espe­rem que la collita con­tinuï essent bona per a les comar­ques i que s'afe­geixi alguna estre­lla més a les dis­set actu­als. Hi ha can­di­dats clars, aquest any o el vinent. Sort!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.