El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Barcelona

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Ennuvolat amb tempesta Pluja i clarianes Plugims Clarianes Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 100100800000
Cota de neu (m) 09006000000
T. màxima (ºC) 14121214141515
T. mínima (ºC) 91096567
Vent 35 km/h E 25 km/h E 20 km/h E 0 km/h C 10 km/h SO 15 km/h SO 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja generalitzada i vent al litoral

A partir del matí s’espera precipitació extensa i continuada a la meitat est, i és probable que de manera dispersa arribi a altres punts del país. A partir del migdia s’estendrà arreu del territori, i al final del dia tendirà a fer-se més dispersa i a restringir-se al litoral, prelitoral i resta del quadrant nord-est. La cota de neu se situarà entre 600 i 800 metres, si bé a l’interior del quadrant nord-est i del massís del Port podrà baixar fins als 400 metres. Al Pirineu Oriental, per sobre dels 1.500 metres, es podran acumular fins a 40 cm de neu. S’imposarà el vent de component est, entre fluix i moderat, amb alguns cops forts al litoral, prelitoral i en zones elevades, on hi haurà algun cop molt fort. Les temperatures es mantindran semblants, si bé les màximes descendiran lleugerament.

La mar: Hi haurà mar brava a la Costa Brava i maregassa a la resta.

Demà: La nuvolositat minvarà de matinada i el cel quedarà serè o poc ennuvolat, si bé al litoral i prelitoral es mantindrà entre mig i molt ennuvolat i no es descarten precipitacions disperses. A més, durant el matí bufarà vent de component est amb cops forts a tot el litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET