Franja TV3

Dijous, 30 març de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Amanida sueca i bacallà amb maionesa de codony
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per la seva banda, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats perquè tothom s'animi a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Miquel, enfadat per la situació laboral que viuen, exigeix a la Gemma que vagi a treballar a la consultoria. Paral·lelament, la Mari Carmen fa una proposta laboral inesperada a la Marta. Finalment, l'Ivan vol convèncer la Sílvia perquè talli el contacte amb la Mireia.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Gerard Piqué i Gerard Romero visiten el programa amb l'objectiu de fer-lo més dinàmic, amb espectacle i sorpreses pròpies de la Kings League. Tot seguit, després de l'èxit de la competició creada per l'exjugador blaugrana, que va reunir 92.000 persones al Camp Nou per veure la final, Aniol Jorquera fa una visita guiada pel Museu del Futbol Convencional per mostrar com eren els partits abans que arribessin els streamers. Paral·lelament, Pedro Sánchez emprèn una visita a la Xina per trobar-se amb el president Xi Jinping i ho fa acompanyat del màxim expert en diplomàcia: Josep Borrell. Mentrestant, Pere Aragonès, Jordi Turull i Salvador Illa busquen candidats per a les municipals a l'outlet de polítics descartats.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
La Nerea es desplaça fins a Sabadell per viure l'arribada de la Volta Ciclista a Catalunya. L'Isma, per la seva banda, visita una fira esotèrica amb el Maestro Joao. A continuació, a la secció La televisió és cultura, el músic Triquell assumeix que és un titella al servei de l'entreteniment. Així mateix, com a document inèdit, Xènia Casado ensenya tot el que va viure a la final de la Kings League. A més, es passa por amb la casa encantada del Congrés dels Diputats, es veu Joan Laporta participant al programa musical Eufòria, i Matthew McConaughey entra a l'univers del Club Super3.
Altres
Durada: 45'
23.30
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 60'
00.30
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 125'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Menuda. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Picot. Espai musical.
Altres
Durada: 60'