Franja La 1

Dimarts, 31 gener de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i de conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
L'atracció entre la Jana i el Manuel comença a ser òbvia. La María Fernández es posa les mans al cap quan comprèn que la seva amiga, la revolucionària, està enamorada d'un senyoret andalús. Paral·lelament, la Cruz i l'Alonso saben que, més d'hora que tard, hauran de comunicar al Manuel la proposta del duc de los Infantes: el Manuel es casa amb la vídua del Tomás, els marquesos per fi reben el dot promès, i aquí no ha passat res. Tot i això, el Manuel de Luján, l'hereu, té un esperit rebel i, sobretot, un amor secret i impossible. Mentrestant, quan les seves indagacions sobre la cuinera misteriosa arriben a un atzucac, la Candela i la Simona es decideixen a confiar l'assumpte al Rómulo. Aquesta consulta no fa res més que alarmar encara més les dues serventes. A més, el rumor de la fallida dels marquesos l'ha creat l'orgull ferit d'un envejós, i la Cruz no triga a esbrinar qui és.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Francis culpa erròniament el Ross d'ajudar la Verity a fugir amb l'Andrew Blamey. Mentrestant, el Mark sospita que el Dwight i la Keren tenen una aventura, cosa que té conseqüències tràgiques i acaba amenaçant la seguretat de Nampara.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
La Noche del Benidorm Fest
Espai que ofereix, en primícia, les primeres imatges dels assajos dels 18 aspirants a alçar-se amb el micròfon de bronze enguany, així com les seves sensacions abans de pujar per primera vegada en directe a l'escenari. A més, el programa compta amb nombrosos punts de directe per parlar amb presentadors, jurat i convidats, entre moltes altres coses.
Altres
Durada: 50'
22.50
Benidorm Fest
Primera semifinal. Primera semifinal, en la qual participen nou dels 18 candidats que opten a tenir una plaça en la final de dissabte, i que atorga el bitllet a Liverpool, seu del Festival d'Eurovisió 2023. Agoney, Alice Wonder, Aritz Aren, Fusa Nocta, Megara, Meler, Sharonne, Sofía Martín i Twin Melody són els artistes que pugen avui a l'escenari del Palau dels Esports L'Illa de Benidorm per defensar les seves propostes. El jurat professional, el televot i el jurat demoscòpic decideixen quines quatre candidatures són les que passen a la gran final. En aquesta edició, Christer Björkman, Nicola Caligiore, Tali Eshkoli, Katrina Leskanich i William Lee Adams formen el jurat internacional, mentre que Nina, Irene Valiente i José Juan Santana integren el jurat nacional.
Altres
Durada: 100'
00.30
La Noche del Benidorm Fest
El programa recull les impressions dels classificats per a la final i mostra l'ambient posterior a la primera semifinal.
Altres
Durada: 30'
01.00
Pel·lícula: Identidad borrada
El Jared és el fill d'un pastor baptista d'un poble dels Estats Units. Als 19 anys confessa als pares que és gai. Per no defraudar els pares i els amics, i no trair la seva fe, el Jared ha d'ingressar en un programa de conversió per a gais.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 70'