Cartellera

Oferta de cinema de l'àrea:

Cartellera a la zona de Barcelona

¡Canta 2!

«¡Canta 2!»

2021. EUA. 112'.
Gènere: Animació
Direcció: Garth Jennings.
Argument: Buster i els seus cantants han aconseguit fer del teatreNew Moon el lloc de la moda local, però l'enginyós Koala vol quelcom més: estrenar un espectacle innovador a la Crystal. Però sense contactes al món de l'espectacle és difícil progressar.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Agentes 355»

2021. EUA. 124'.
Gènere: Acció
Direcció: Simon Kinberg.
Intèrprets: Jessica Chastain, Penélope Cruz, Lupita Nyong''o, Diane Kruger, Bingbing Fan.
Argument: Quan una arma ultra secreta cau en mans d'uns mercenaris perillosos, l'agent especial de la CIA Mason Mace Brown ha d'unir forces amb l'agent alemany Marie, l'exaliada de la MI6 i l'especialista en informàtica Khadijah, i l'experta psicòlega colombiana Graciela, en una missió letal i vertiginosa per recuperar-la. Mentrestant, una dona misteriosa, Lin My Sheng, segueix tots els seus passos.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
Buscant la màgica Doremi

«Buscant la màgica Doremi»

2020. Japó. 91'.
Gènere: Animació
Direcció: Junichi Sato, Yu Kamatani.
Argument: Sora de Nagoya, Mire de Tòquio i Reika de Onomichi són tres dones que aparentment no tenen res en comú, ni edat ni ocupació ni personalitat. L'únic que les uneix és que se senten desconcertades per una vida que no els està anant tal com la imaginaven i que van créixer veient la sèrie La màgica Do-Re-Mi. A partir d'una trobada predestinada, el trio fa un recorregut per tots els llocs associats amb la sèrie.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«Chico mocoso»

2021. Àustria-Alemanya. 84'.
Gènere: Animació
Direcció: Santiago Lopez Jove, Marcus H. Rosenmüller.
Argument: Àustria, anys 60. No és fàcil viure al petit poble de Siegheilkirchen. Hi continuen manant les velles tradicions i els forasters no hi són benvinguts. Per això, perilla l'assentament gitano on viu la Mariolina, una noia que ha embruixat l'adolescent Rotzbub, el fill dels taverners que encara és massa tímid i inexpert i fracassa cada vegada que intenta acostar-se a ella.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Delicioso

«Delicioso»

2021. França-Bèlgica. 112'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Éric Besnard.
Intèrprets: Isabelle Carré, Grégory Gadebois, Benjamin Lavernhe, Guillaume de Tonquedec, Christian Bouillette.
Argument: En les albors de la Revolució Francesa, el prestigi d'una casa noble depèn sobretot de la qualitat de la seva taula. Quan el talentós cuiner Manceron és acomiadat pel Duc de Chamfort, perd el gust per cuinar i decideix tornar a la seva casa al camp. Allà coneix la misteriosa Louise, qui li torna la passió per la cuina i l'ajuda a obrir el primer restaurant a França.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Dune

«Dune»

2020. EUA. 155'.
Gènere: Ciència-ficció
Direcció: Denis Villeneuve.
Intèrprets: Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Oscar Isaac, Zendaya, Josh Brolin.
Argument: Paul Atreides és un jove brillant que suporta una gran càrrega emocional. Ha de viatjar al planeta més perillós de l'univers per assegurar el futur de la seva família i de la seva gent. Només els que aconsegueixin dominar les seves pors sobreviuran, mentre les forces del mal s'enfronten per fer-se amb un dels recursos més excepcionals de la planeta, que té el poder de desbloquejar tot el potencial de la humanitat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [ep] [eb]
El amor en su lugar

«El amor en su lugar»

2019. Espanya-Regne Unit. 103'.
Gènere: Històrica
Direcció: Rodrigo Cortés.
Intèrprets: Clara Rugaard, Ferdia Walsh-Peelo, Magnus Krepper, Freya Parks, Jack Roth.
Argument: Gener de 1942. 400.000 jueus de tota Polònia porten més d'un any confinats pels nazis en un estret gueto al mig de la ciutat. Fora del mur, la vida segueix endavant. A dins, els seus habitants lluiten per sobreviure. No obstant això, l'alt mur de maons no aconsegueix aturar la creació d'un grup d'actors jueus que, en una gelada nit hivernal, interpreta una comèdia musical al teatre Fémina.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El buen patrón

«El buen patrón»

2021. Espanya. 120'.
Gènere: Comèdia dramàtica
Direcció: Fernando León de Aranoa.
Intèrprets: Javier Bardem, Manolo Solo, Almudena Amor, Óscar de la Fuente, Sonia Almarcha.
Argument: Básculas Blanco, una empresa de producció de balances industrials en una ciutat de províncies, espera la visita d'una comissió de la qual depèn l'obtenció d'un premi local a l'Excel·lència Empresarial: les coses han de funcionar a la perfecció per quan arribi el moment. No obstant això, tot sembla confabular en contra. En el poc temps de què disposa, Blanco intenta trobar per a la seva empresa l'equilibri perdut.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«El callejón de las almas perdidas»

2021. EUA. 150'.
Gènere: Drama
Direcció: Guillermo del Toro.
Intèrprets: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Toni Collette, Willem Dafoe, Richard Jenkins.
Argument: Un loquaç i ambiciós jove que forma part d'una fira ambulant, amb un talent innegable per manipular la gent, s'alia amb una psicòloga que és encara més perillosa que ell.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«El cas Villa Caprice»

2020. França. 103'.
Gènere: Thriller
Direcció: Bernard Stora.
Intèrprets: Niels Arestrup, Patrick Bruel, Michel Bouquet, Irène Jacob, Paul Hamy.
Argument: La vida de Luc Germon, un advocat de gran reputació, es veu trasbalsada quan accepta un nou client, Gilles Fontaine, un dels empresaris més poderosos de França. A aquest li acusen de comprar una propietat en circumstàncies sospitoses i haurà de confiar en les habilitats de Germon per lliurar-li del cas. De mica en mica, aquests estranys aliats començaran a convertir-se en enemics.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]
El contador de cartas

«El contador de cartas»

2020. EUA. 110'.
Gènere: Thriller
Direcció: Paul Schrader.
Intèrprets: Oscar Isaac, Tiffany Haddish, Tye Sheridan, Willem Dafoe, Alexander Babara.
Argument: Història d'un antic interrogador militar, condemnat a 10 anys de presó, que aprèn a dominar els jocs de cartes i es converteix en un jugador professional; però viu turmentat per les decisions del seu passat.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]

«El método Williams»

2021. EUA. 144'.
Gènere: Biopic
Direcció: Reinaldo Marcus Green.
Intèrprets: Will Smith, Aunjanue Ellis, Saniyya Sidney, Demi Singleton, Tony Goldwyn.
Argument: Història de Richard Williams, un pare impertèrrit que contribueix a criar dos dels atletes més extraordinàriament dotats de tots els temps, que acabaran canviant l'esport del tennis per sempre.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
El poder del perro

«El poder del perro»

2021. Austràlia. 128'.
Gènere: Drama
Direcció: Jane Campion.
Intèrprets: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie.
Argument: Un ranxer autoritari i carismàtic emprèn una cruel guerra contra la nova esposa del seu germà i el fill d'aquesta, fins que un secret del passat surt a la llum.
Valoració crítica: [ep] [ep] [eb] [eb]
Encanto

«Encanto»

2021. EUA. 101'.
Gènere: Animació
Direcció: Jared Bush, Byron Howard.
Argument: Història d'una família extraordinària, els Madrigal, que viu oculta a les muntanyes de Colòmbia en una casa màgica, en un poble vibrant d'un meravellós i encisat lloc anomenat Encant. La màgia d'Encant ha beneït a tots els nens i nenes de la família amb un do únic, des superforça fins poders curatius. A tots menys a Mirabel.
Valoració crítica: [ep] [eb] [eb] [eb]