Web versió mòbil
Diari independent, català, comarcal i democràtic
[X]
Estic registrat i vull presentar-me
Recorda'm
He oblidat la contrasenya
Consulta el text d'ajuda
Registra't gratuïtament
Fes-te subscriptor per 4 € al mes
Identifica't
Subscriu-te
Preu: dia 1 € / any 48 €
Barcelona
Avui
8º
14º
Dimecres
9º
18º
Dijous
11º
18º
Divendres
11º
18º
Dimarts,
21 gener 2025
El Punt Avui
Cercar
Barcelona
Tria el teu municipi
Tots els canals
Eleccions Europees 2024
Eleccions al Parlament 2024
Eleccions generals 2023
Guerra a Ucraïna
×
Herbes medicinals i divertiment
Les herbes aromàtiques han perdut el seu vessant medicinal per esdevenir un divertiment a la cuina en plats i begudes
Herbes medicinals i divertiment
14 abril 2024
0
L’aposta local té premi
L’aposta local té premi
14 abril 2024
0
La fusió que neix de l’amor
La fusió que neix de l’amor
14 abril 2024
0
El vi català guanya prestigi
El vi català guanya prestigi
14 abril 2024
0
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
Santi Carda
Director general del grup Cal Blay
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
14 abril 2024
0
Porc, cols i trumfes
El trinxat de muntanya és un plat tradicional del Pirineu fet a base de col d’hivern, patata, alls i cansalada. És fruit de l’astúcia gastronòmica en una terra de clima difícil
Porc, cols i trumfes
14 abril 2024
0
Coca de recapte
En podem trobar a les comarques tarragonines i a Mallorca, però és a Ponent on aquest producte, qui sap si l’origen de la pizza napolitana, té més tradició
Coca de recapte
14 abril 2024
0
La cuina catalana cerca en els orígens
Plats i mètodes culinaris propis de l’època medieval a Catalunya es mantenen, es recuperen i donen sentit a la gastronomia de proximitat i de temporada
La cuina catalana cerca en els orígens
14 abril 2024
0
Paletes úniques a taula
Paletes úniques a taula
14 abril 2024
0
Voltar món i tornar al Born
Editorial
Voltar món i tornar al Born
14 abril 2024
0
Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.