Web versió mòbil
Diari independent, català, comarcal i democràtic
[X]
Estic registrat i vull presentar-me
Recorda'm
He oblidat la contrasenya
Consulta el text d'ajuda
Registra't gratuïtament
Fes-te subscriptor per 4 € al mes
Identifica't
Subscriu-te
Preu: dia 1 € / any 48 €
Barcelona
Avui
14º
15º
Divendres
13º
16º
Dissabte
14º
16º
Diumenge
13º
16º
Dijous,
6 març 2025
El Punt Avui
Cercar
Barcelona
Tria el teu municipi
Tots els canals
Eleccions Europees 2024
Eleccions al Parlament 2024
Eleccions generals 2023
Guerra a Ucraïna
×
Herbes medicinals i divertiment
Les herbes aromàtiques han perdut el seu vessant medicinal per esdevenir un divertiment a la cuina en plats i begudes
Herbes medicinals i divertiment
14 abril 2024
0
L’aposta local té premi
L’aposta local té premi
14 abril 2024
0
La fusió que neix de l’amor
La fusió que neix de l’amor
14 abril 2024
0
El vi català guanya prestigi
El vi català guanya prestigi
14 abril 2024
0
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
Santi Carda
Director general del grup Cal Blay
“De cuina referent, només n’hi ha una: la bona”
14 abril 2024
0
Porc, cols i trumfes
El trinxat de muntanya és un plat tradicional del Pirineu fet a base de col d’hivern, patata, alls i cansalada. És fruit de l’astúcia gastronòmica en una terra de clima difícil
Porc, cols i trumfes
14 abril 2024
0
Coca de recapte
En podem trobar a les comarques tarragonines i a Mallorca, però és a Ponent on aquest producte, qui sap si l’origen de la pizza napolitana, té més tradició
Coca de recapte
14 abril 2024
0
La cuina catalana cerca en els orígens
Plats i mètodes culinaris propis de l’època medieval a Catalunya es mantenen, es recuperen i donen sentit a la gastronomia de proximitat i de temporada
La cuina catalana cerca en els orígens
14 abril 2024
0
Paletes úniques a taula
Paletes úniques a taula
14 abril 2024
0
Voltar món i tornar al Born
Editorial
Voltar món i tornar al Born
14 abril 2024
0
Si no heu trobat la notícia que buscàveu, proveu amb el nostre cercador.