El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Girona

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Sol Sol Sol Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 12151615171716
T. mínima (ºC) -2-300120
Vent 0 km/h C 5 km/h S 5 km/h S 5 km/h NE 10 km/h S 5 km/h SE 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Lleuger ascens de temperatures

Serà una jornada molt semblant a l’anterior. El cel romandrà serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts i mitjans que enteranyinaran transitòriament el cel i que seran més espessos al terç nord. Tot i això, fins a mig matí hi haurà alguns estrats baixos en punts de la depressió Central, sobretot a l’altiplà. En cap cas s’esperen precipitacions. La temperatura mínima serà semblant, si bé de manera local serà lleugerament més alta en punts del litoral i prelitoral central i sud i lleugerament més baixa en punts del litoral nord. Per contra, la màxima serà lleugerament més alta arreu. Bufarà mestral al terç sud entre fluix i moderat, amb algun cop fort. Al nord de la Costa Brava bufarà vent de component nord i oest, més reforçat al final del dia, moderat amb alguns cops forts.

La mar: Hi haurà maror al conjunt de la zona marítima.

Demà: El cel romandrà serè, amb alguns núvols alts i mitjans de matinada, i alguns estrats baixos a la zona del Port a partir de mitja tarda. La temperatura mínima i màxima serà entre lleugerament i moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET