El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Plugims Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 2580050010
Cota de neu (m) 0310000000
T. màxima (ºC) 34303536373633
T. mínima (ºC) 20191819202018
Vent 25 km/h S 10 km/h SO 5 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h SO 10 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

La calor afluixa i es normalitza

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig matí pel pas de bandes de núvols alts. A partir d’aquest moment creixeran nuvolades al Pirineu i en punts de muntanya de la meitat est del territori i a la zona del Port, on el cel quedarà entre mig i molt ennuvolat i són probables alguns ruixats, d’intensitat feble, puntualment moderada, i d’acumulació de precipitació minsa o poc abundant. Al vespre arribaran més nuvolades per ponent. La temperatura serà més baixa, tant la màxima com la mínima. Al començament del dia bufarà el vent fluix i variable a l’interior amb tramuntana i mestral als dos extrems del territori. Durant les hores centrals de la jornada el vent anirà virant a component sud i oest a l’interior, fluix amb cops moderats, i a component est al litoral, excepte a l’Empordà, on continuarà bufant la tramuntana.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a la Costa Brava; de marejol a maror a la costa central, i maror a la Costa Daurada.

Demà: Bandes de núvols alts i mitjans deixaran el cel mig ennuvolat. Les temperatures continuaran sent més baixes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET