El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Pluja i clarianes Pluja Clarianes Sol Sol Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 556000005
Cota de neu (m) 070000000
T. màxima (ºC) 14121112121516
T. mínima (ºC) 41-2-3-3-10
Vent 15 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Més pluges al nord-est i al Pirineu

De bon matí el cel quedarà serè o poc ennuvolat al quadrant nord-oest, mentre que al litoral, prelitoral i quadrant nord-est s’espera precipitació dispersa amb tendència a minvar amb el pas de les hores. A partir del migdia les pluges són probables en forma de ruixat al Pirineu, Prepirineu i interior del nord-est. En conjunt seran d’intensitat feble, i localment moderada. La cota de neu se situarà entorn dels 800 metres en general. A banda, al llarg de la tarda la nuvolositat tornarà a augmentar a tot el país. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa i es donarà al final del dia en molts punts de l’interior; malgrat això, a l’extrem sud quedarà semblant. La màxima pujarà lleugerament. Bufarà el vent de component est al litoral amb intensitat entre fluixa i moderada amb alguns cops forts.

La mar: Hi haurà entre forta maror i maregassa a tot el litoral català.

Demà: El cel estarà entre mig i molt ennuvolat a la meitat est i a la resta del litoral i prelitoral. A l’altra meitat del país estarà poc o mig ennuvolat, amb núvols més abundants al matí. Fins a mig matí s’espera precipitació en punts del Pirineu i Prepirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET