Franja TV3

Dilluns, 27 setembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Edició i presentació: Ariadna Oltra El Temps: Gemma Puig
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Sardines amb gavardina
Normalment amb gavardina s'hi fan les gambes, però també s'hi poden fer sardines.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La Marta està farta que el Dani la controli tot el dia al Burger. L'Adam, per part seva, continua enviant informació al Dani sobre el Burger, però la Marta l'enxampa. Mentrestant, el Quim creu que la Cati l'ha contractat per fer una feina important en la inauguració de la sabateria, però s'endurà una sorpresa desagradable. La Iolanda, per part seva, no està disposada a renunciar al Marc. Finalment, empès pel Xavi, el Bruno es disculpa amb la Cèlia per totes les maldats que li ha fet.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Crims
El crim de la Guàrdia Urbana (III): La versió de l'Albert
Després de la declaració de la Rosa, l'Albert no pot creure que la seva exnòvia l'hagi traït d'aquesta manera, culpant-lo a ell de tot. Ara és el torn d'escoltar l'Albert, que explica que la nit dels fets la Rosa el va trucar a la nit i li va demanar ajuda, i detalla que ella estava molt nerviosa i que gairebé no s'entenia el que deia, però que li repetia que si us plau anés a casa seva. A les tres de la matinada hi va anar i, segons l'Albert, res no va anar com va explicar la Rosa en la seva declaració en seu judicial. La seva versió és totalment diferent.
Documentals
Durada: 55'
23.05
Crims
Santaló
El dilluns 9 de febrer de 2009 és un dilluns aparentment rutinari. A primera hora del matí la ciutat de Barcelona es prepara per començar la setmana amb un ambient fred d'hivern quan al carrer Santaló cantonada travessera de Gràcia un home s'apropa per darrere a un altre i li dispara un tret al cap a boca de canó. La víctima cau desplomada a terra i mor a l'acte, mentre que qui ha executat el tret es perd entre la multitud. La víctima és Fèlix Martínez Touriño, un antic empresari del món de l'hosteleria que ara ocupa el càrrec de director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona.
Documentals
Durada: 70'
00.15
Quan arribin els marcians
Luxe i cultura i Sara Blanch
L'objectiu de les marques és vendre. També el de les marques de luxe. En l'última dècada s'ha produït un esgotament de la idea de la publicitat i el màrqueting i les firmes miren de buscar tot tipus d'associacions que els permetin continuar regnant en l'imperi del luxe. Una de les més beneficioses és la que obtenen de la seva relació amb la cultura, i no només perquè en alguns països això els reporti sucosos beneficis fiscals, sinó perquè els permet dotar-se d'alguns dels valors que es relacionen amb l'art. A més, el programa entrevista la soprano Sara Blanch. La intèrpret de Darmós és, fins al 4 d'octubre, la Zerbinetta d'Ariadne auf Naxos, de Richard Strauss, al Gran Teatre del Liceu.
Altres
Durada: 25'
00.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'