Franja La 1

Dilluns, 27 setembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Mejor contigo
En aquesta part del programa s'obre un espai per a la conversa amb els personatges més recognoscibles de l'actualitat perquè expliquin els seus nous projectes en una xerrada animada i fluida.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
La Julia està cada vegada més desesperada amb tot l'assetjament que està rebent dels fans i la premsa. El Leo, per part seva, l'ajuda a enfrontar-s'hi i, quan sembla que ho té controlat, la Julia creu haver esbrinat qui ha escrit els articles. Mentrestant, el Ribero cada vegada s'enfronta més a Berlín, cosa que provoca una bretxa entre ell i la Cloe. A més, l'Erik se centra cada vegada més en el Mario, però ell es mostra molt esquiu amb ell. Paral·lelament, a l'Àfrica, el Ventura exigeix al Víctor que li doni suport amb els seus socis per recuperar el seu poder econòmic, però aquest s'hi nega. Mentrestant, la Inés decideix buscar el suport de la Carmen per convèncer-la que faci el que el seu pare li digui. Paral·lelament, la relació del Víctor i la Carmen sembla millorar, però la de la noia amb el Kiros sembla endurir-se cada vegada més. Finalment, la Linda intenta convertir-se en la nova gerent del Río Club, però per aconseguir-lo necessita l'ajuda de la Patricia.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Néstor participa en la xerrada sobre drogodependència i coneix l'Estela, una dona amb una filla addicta. La Yolanda s'entrevista amb l'inspector Perales, de la UIT, que va investigar la mort del seu marit, i aquest alerta el Durán que l'oficial investiga pel seu compte.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef Celebrity
Antonia Dell’Atte, finalista de la tercera edició de MasterChef Celebrity, repta els aspirants a flambejar tota classe de plats: dolços i salats. Més tard, a mesura que passen els minuts, el jurat els demana destapar una sèrie de capses misterioses que amaguen uns ingredients secrets a incorporar en les seves elaboracions. Posteriorment, a Comillas, els concursants serveixen un menú de quatre plats a 100 comensals. A més, el president de Cantàbria, Miguel Ángel Revilla, també s'asseu a la taula. Finalment, el xef Ángel León, amb 3 estrelles Michelin, ensenya els davantals negres a extreure la medul·la òssia de la columna vertebral d'una tonyina. Amb aquest ingredient han d'elaborar un brou per integrar-lo en un plat de peix.
Altres
Durada: 200'
01.30
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'