Franja TV3

Dimecres, 29 juny de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista la portaveu dels Mossos d'Esquadra, Montserrat Escudé. A continuació, el programa està pendent de tot el que passi al voltant de la cimera de l'OTAN a Madrid. Així mateix, l'espai coneix com valoren la sentència del Tribunal Europeu de Drets Humans els jutges que van denunciar la publicació de la seva fotografia al diari La Razón. A més, es conversa amb el director del Festival Grec, Cesc Casadesús, unes hores abans de la inauguració del festival.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pollastre a la taronja i bunyol japonès
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
La Cati vol renunciar a organitzar el casament perquè està tipa de tants problemes, i el Salvatore es proposa solucionar-ho. Posteriorment, l'Estel demana perdó al Nicola, però ell només busca el suport de la Cati. Mentrestant, el Santi discuteix amb la Gina perquè no vol que s'impliqui tant en els problemes que té la Marta amb l'Ignasi. A més, la Marta continua complicant cada cop més la situació. Finalment, el programa de ràdio de la Paz es cancel·la a final de temporada i a ella li ofereixen reubicar-la. La Paz, per la seva banda, pensa que això és una represàlia per l'acció de protesta de la Joana, cosa que provoca problemes entre totes dues dones.
Sèries
Durada: 45'
16.45
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 210'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
La gran vetllada
Glòria Ribera-Cristina de Ribot-Berta Puigdemasa
El programa es trasllada a Barcelona per treure la pols a la pinta i a la mantellina amb Glòria Ribera. Més tard, també a la ciutat comtal, Cristina de Ribot fa tocar el cel amb la seva veu. Finalment, a l'Horta de Lleida, el misticisme i el virtuosisme de Berta Puigdemasa es fusionen per trencar l'aura celestial de l'arpa. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
23.05
Gent de mercats
Amb històries de la gent dels mercats de Sant Jordi a Sant Boi, del mercat ambulant de Malgrat...
El programa segueix un grup de clients molt especial pel mercat de Sant Jordi a Sant Boi: una dotació de bombers. A més, es conversa amb la Roser, que vol canviar el davantal del negoci familiar per l'uniforme de bombera. Més tard, l'espai parla, al Mercat de la Llibertat de Barcelona, amb el Salvador, un especialista en olives que té una recepta secreta. Posteriorment, es coneix una parella d'aquelles que van néixer al mercat i que segueixen com el primer dia: la formada per la Montse i el Jaume. Més tard, es visita el mercat ambulant de Malgrat de Mar, on es coneix la història de la Pili, la darrera generació d'una saga de venedors ambulants. Finalment, al mercat del barri del Poblenou de Barcelona, s'explica la història del Beltrán, un cuiner jove arribat de Segòvia que admira la cuina de les àvies i el producte de mercat. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 60'
00.05
CTRL
Música i art sonor: trencar la barrera del so
Una intel·ligència artificial s'ha empassat 11.000 partitures de música religiosa i ara és la màxima experta de l'especialitat. El projecte el va posar en marxa Carlos Martorell, un tortosí establert a Torelló, a Osona, que compon música amb codi informàtic i la interpreta amb sensors de moviment. Més tard, l'espai presenta la història de la gallega Cora Novoa, una de les artistes europees més mediàtiques de la música electrònica. Novoa s'ha instal·lat a Sant Cugat del Vallès per impulsar el seu segell discogràfic i crear peces amb l'ajuda d'un algorisme particular. A més, Barcelona és pionera en tecnologia del so, i el programa ho comprova amb el músic urbà Lildami al centre tecnològic Eurecat i amb Natxo Tarrés, del grup Gossos, a casa d'un protagonista singular: el Joel té una discapacitat que li impedia tocar música fins que el seu pare va descobrir EyeHarp, sorgit del Music Technology Group de la Universitat Pompeu Fabra.
Altres
Durada: 50'
00.55
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 100'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Pantanito. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Carol Durán-Soroll Blanc. Espai musical.
Altres
Durada: 60'