Franja TV3

Dimecres, 7 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Coleslaw i romanesco amb romesco
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Jordi es queda de pedra quan veu que la Marta i la vídua del Joan Vidal tenen contacte. Més tard, el Jordi es desentén del fet que la Marta i la Gemma puguin parlar amb l'Assumpta. Mentrestant, l'Arlet ha suspès un examen i ho porta fatal, ja que és una estudiant que mai suspèn, però ara li costa concentrar-se en els estudis, i decideix no agafar una trucada dels seus pares. Posteriorment, el Gabi truca a la Noe per saber com està l'Arlet i per preguntar-li la raó del suspens. Mentrestant, la Patri s'apunta a l'autoescola del Toni i es vol treure la teòrica de seguida, ja que s'ho ha proposat com un repte. Finalment, la Noe convida la Cèlia i el Quique a un sopar de parelles, però, de sobte, la Cèlia rep una trucada de l'Anaïs per veure's urgentment.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor restaurant en una cava al Penedès
Marc Ribas se'n va al Penedès per trobar el millor restaurant en una cava. Quatre restauradors que treballen envoltats de vinyes i botes de vi competeixen per defensar la seva proposta gastronòmica. La primera parada és a Les Vinyes de Lilith, un restaurant amb la personalitat de la seva propietària, la Marta Vallès, que volia un restaurant sense gluten a la comarca. Més tard, se segueix la ruta fins a l'Artcava, on l'Èric Enguita ha portat la filosofia del menjar de carrer a un entorn de vinyes. El tercer àpat és a Can Marlès, des d'on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics posant en valor la cuina del territori i el producte km 0. Finalment, l'espai visita la Barbequiú per descobrir l'aposta per la barbacoa que ha fet el Toni de la Rosa, la 23a generació d'un celler històric.
Altres
Durada: 80'
23.30
Joc de cartes
El millor restaurant entre castells del riu Gaià
Marc Ribas navega a través de les aigües del riu Gaià a la recerca del millor restaurant entre castells de la zona. El programa comença el recorregut al De Bar, un local d'Altafulla que és molt personal per al seu propietari, Xavier González, que ha convertit casa seva en un restaurant. Més tard, sense deixar Altafulla, l'espai visita també la Terrasseta del San Martín, un negoci heretat pel xef Carlos Martínez que pretén donar un aire nou a l'hotel familiar. Posteriorment es viatja fins a la Riera de Gaià, on Kevin García s'encarrega de dirigir amb molta exigència la sala Els Fogons del Drac. Finalment es visita el Bar del Mig, a Santes Creus, un establiment especialitzat en entrepans però amb uns plats casolans que tenen poc a envejar a qualsevol altre restaurant de la zona, o almenys això pensa la Marta Mañé, la propietària i cuinera.
Altres
Durada: 80'
00.50
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 50'
01.40
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
03.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
05.00
Folc a l'estudi
Aranjazza. Espai musical.
Altres
Durada: 60'