Franja TV3

Dijous, 8 desembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
13.25
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Pel·lícula: Un pla perfecte
El Harry Deane, conservador d'art, decideix venjar-se del Lionel Shabandar, l'home més ric d'Anglaterra i, a més, un col·leccionista empedreït d'obres d'art. El seu objectiu és estafar-lo incitant-lo a comprar un Monet fals. No obstant això, el seu pla requereix l'ajuda d'una reina excèntrica i impredictible del rodeo de Texas.
Pel·lícules
Durada: 85'
17.05
Pel·lícula: Benvinguts a Vil·la Capri
El Duke Diver és l'irresponsable mànager de Villa Capri, un resort de luxe a Palm Springs. Amb un passat misteriós, el Diver és molt bo en assegurar-se que la vida dels residents de Villa Capri sigui una gran festa contínua. No obstant això, el Duke veu perillar la seva posició quan un exmilitar encantador anomenat Leo arriba al resort disposat a esdevenir el rei de la festa i a competir amb ell pels favors de la Suzie, que acaba d'arribar. Però quan el passat del Duke l'atrapa inesperadament, tots dos homes deixen enrere les rivalitats i treballen junts per salvar Villa Capri i detenir la persona que intenta assassinar el Duke.
Pel·lícules
Durada: 100'
18.45
Pel·lícula: Wild Rose
La Rose-Lynn Harlan té 23 anys, talent, carisma i un somni: sortir de Glasgow i triomfar com a cantant de country. Acaba de sortir de la presó i té dos fills petits que ha de mantenir. La Marion, la seva mare, vol que accepti la seva realitat i es responsabilitzi d'ella mateixa d'una vegada. Però quan una trobada casual acosta la Rose-Lynn als seus somnis, s'enfronta a una decisió difícil: la seva família o la fama.
Pel·lícules
Durada: 100'
20.25
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
Mentre molts barcelonins han anat al camp a fer coses típiques de la vida rural, un empresari de Barcelona ha tingut una idea: crear una empresa perquè la gent de poble pugui fer coses típiques de ciutat. A continuació, Carmen Cabezas presenta Els 40 contagiats, el programa musical per a la gent que porta el ritme i els patògens a les venes. Paral·lelament, quan la Constitució celebra el seu 44è aniversari, el programa viatja fins als anys 70, on el cambrer del croissant rep la vista de Manuel Fraga i Felipe González. A més, es presenta en societat la família Reguant a ritme de La família Addams.
Altres
Durada: 40'
22.45
Alguna pregunta més?
L'Isma visita el plató de La tarde. Aquí y ahora, el mític programa de Canal Sur presentat per Juan y Medio. A continuació, a La televisió és cultura, Quim Gutiérrez es posa entre el micròfon i la paret. Nerea Sanfe, per part seva, participa en els càstings d'Eufòria. A més, Marc Ribas intenta menjar als restaurants més polítics, el youtuber Carles Tamayo s'infiltra en una secta perillosa i Xavier Graset té el seu propi tràiler, Grasetman.
Altres
Durada: 45'
23.30
Pel·lícula: Corre el rumor...
La Sarah torna a la seva ciutat natal per assistir al casament de la seva germana petita. La jove, que viatja amb el seu promès, el Jeff, no espera que la visita impliqui descobrir un secret familiar. En una festa prèvia a la cerimònia, s'assabenta que la seva mare va fugir a Cabo San Lucas per passar temps amb el seu company d'universitat Beau Burroughs una setmana abans de casar-se amb el seu pare. El Jeff treu la conclusió que els pares de la Sarah van estar casats poc temps abans dels nou mesos després del seu naixement, per la qual cosa es pregunta si el Beau és en realitat el pare biològic de la Sarah. Aquesta també descobreix que la seva àvia ha estat la inspiració d'un personatge de la novel·la El graduat.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
Willy Fuego. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Barcelona Blue Grass Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'