Franja TV3

Dissabte, 4 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 470'
13.50
Zona zàping
El programa destaca que el jugador del Barça Pedri hagi arribat i superat ja els 100 partits amb el primer equip, i que hagi arrodonit l'efemèride amb un gol. A continuació, es pot veure la polèmica al voltant d'una acció de Nacho, jugador del Reial Madrid, que va obstaculitzar una jugada amb la mà sense ser sancionat: un tap al més pur estil NBA. A més, l'espai compta amb la participació del Triquell, un dels finalistes de la primera edició d'Eufòria, que presenta el seu tema Jugular.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: La llum entre els oceans
Austràlia, 1926. Acabada la Gran Guerra, el Tom Sherbourne es presenta voluntari per encarregar-se del funcionament d'un far en una illa remota. Allà coneix la Isabel Graysmark, una jove extravertida i decidida que li crida ràpidament l'atenció. L'amor entre tots dos no triga a sorgir. Temps després, una barca encalla a l'illa i el faroner i la seva dona s'hi acosten. A l'interior de la barca hi ha un home mort i un nadó que plora desesperadament. El Tom i la Isabel adopten el nen i decideixen criar-lo sense informar-ne les autoritats. Tot es complica quan, anys més tard, coneixen al poble la Hannah, una dona turmentada per un trauma del passat.
Pel·lícules
Durada: 135'
17.55
Tarda de cine: La temporada del miracle
Les jugadores de l'equip de voleibol femení d'una escola de secundària intenten recuperar-se després de la tràgica mort de la seva jugadora estrella. Amb l'ajuda de l'entrenadora, les noies decideixen que guanyar és el millor homenatge que li poden fer.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.40
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 20'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Col·lapse
La cullereta
Ricard Ustrell entrevista Uri Geller, que es va fer famós amb les seves intervencions televisives en què doblava culleres i assegurava que reparava rellotges amb el poder de la ment. Tot seguit, el programa rep la visita de les dues grans il·lustradores infantils de Catalunya: Pilarín Bayés, que ja ha superat el seu llibre número 1.000, i Roser Capdevila, autora de Les Tres Bessones. Així mateix, Manuela Trasobares, la primera regidora transsexual d'Espanya, presenta el seu llibre Voluntad de poder. A més, Ustrell conversa amb David Saavedra, autor de Memorias de un ex-nazi: 22 años en la extrema derecha.
Altres
Durada: 185'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
Muchacho y los Sobrinos. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Roigé. Espai musical.
Altres
Durada: 60'