Franja La 2

Dissabte, 4 febrer de 2023
06.00
Las recetas de Julie
Inclou La Saintonge i El Mercado Internacional de Rungis: Mentre els parisencs encara dormen, la Julie va al Mercat Internacional de Rungis, que amb els seus diferents pavellons abasteix tot França. Després de la visita, prepara galta de porc amb sidra, lloms de bacallà amb xoriço i salsa verge, i Yuzu amb fruita de la passió amb coca cruixent.
Documentals
Durada: 105'
07.45
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 15'
08.00
Los conciertos de La 2
OCNE 22-23 nº 7. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
El señor de los bosques
Alto de Malagón
A més de 1.500 metres d'altitud, a la frontera de les províncies d'Àvila i Madrid, s'eleva el Port de Malagón. Un paratge de la Serra de Guadarrama de gran interès natural que el periodista esportiu Nico Abad visita amb el naturalista César Palacios.
Documentals
Durada: 30'
10.05
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 35'
10.40
Para todos La 2
Montse Elías s'interessa per l'enginyeria sostenible, parla de les addiccions amb Raül Balam Ruscalleda, mostra la tasca de la Mar Academy i de Cooperació Internacional, i reflexiona sobre la individualitat.
Altres
Durada: 35'
11.15
Los Image Catchers
Inclou El martín pescado, Termitas por el mundo i Termitas por el mundo (II): Gravar un termiter al Pantanal sud-americà ha estat pràcticament impossible pels mosquits i per algunes formigues verinoses, així que el programa viatja fins a Tanzània a la recerca d'un termiter actiu.
Documentals
Durada: 75'
12.30
Las recetas de Julie
El valle de Les Baux
A la vall dels Baus, als Alpilles, la Julie comença aquest nou viatge i prepara tres receptes amb productes típics de la zona.
Altres
Durada: 55'
13.25
Arqueomanía
La balsa de piedra
La irrupció al paisatge peninsular de grans megàlits es remunta al cinquè mil·lenni abans de Crist. En aquest capítol, el programa s'aproxima a la seva gènesi peninsular i a les darreres investigacions sobre aquest tema.
Documentals
Durada: 30'
13.55
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Altres
Durada: 45'
14.40
España entre el cielo y la tierra
Tajo, el río mayor de España
Lliurament dedicat al Tajo, el riu més llarg de la península, que al llarg de 900 quilòmetres recorre La Alcarria, la Manxa, Extremadura i Portugal.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Ríos de Croacia, Lobo contra oso i El bosque místico de Alemania
Documentals
Durada: 150'
18.50
Pipper en ruta
Cuenca
El Pipper viatja a la província de Conca en companyia del Pablo. Allà, visiten el Parc Arqueològic de Segóbriga i recorren un espai emblemàtic de la regió muntanyenca de Conca, els Callejones de las Majadas.
Altres
Durada: 25'
19.15
Las rutas D'Ambrosio
Soy pasiego
El xef arriba als Valles Pasiegos, a Cantàbria, una regió emmarcada entre les valls dels rius Pas, Pisueña i Miera. Allà, descobreix l'herència gastronòmica que hi van deixar els pasiegos, ramaders transhumants que fa segles es van establir a aquestes valls i muntanyes.
Documentals
Durada: 60'
20.15
Fortalezas sitiadas, batallas legendarias
Romanos contra galos: la batalla definitiva
La batalla d'Alèsia és el darrer acte de la Guerra de les Gàl·lies, un conflicte entre Roma i les tribus gal·les. Dos homes encarnen aquesta batalla final: Cèsar, l'ambiciós general romà, que somia una victòria per assentar la seva autoritat, i Vercingetòrix, el líder arvern, rere el qual s'han reunit les tribus gal·les.
Documentals
Durada: 50'
21.05
La batalla desconocida
Documental sobre l'explotació del wolframi a la Galícia dels anys 40.
Documentals
Durada: 55'
22.00
El cine de La 2: En buenas manos
El Theo acaba de néixer. Després de donar a llum, la seva mare biològica el lliura a un programa d'adopció. Aleshores, els serveis d'adopció han de trobar la que es convertirà en la seva mare adoptiva. A l'altre extrem, l'Alice fa gairebé deu anys que lluita per ser mare. Un grup de professionals treballen perquè el Theo i l'Alice puguin reunir-se.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
La noche temática
Inclou Sofía Loren, un destino deslumbrante i La chica de la fontana
Documentals
Durada: 125'
01.55
El drama del pueblo uigur
El 2014, el Govern xinès va idear un pla contra el poble uigur que consistia en la construcció de 1.400 camps de reeducació on provarien d'esborrar la identitat, la llengua, la cultura i la religió d'aquesta ètnia. Així mateix, més de 400 documents filtrats al diari The New York Times, i coneguts com a Els papers de Xinjiang, corroboren la repressió sense precedents, la vigilància massiva, les detencions arbitràries, les esterilitzacions i les tortures ordenades des de l'executiu que ha patit l'ètnia uigur els últims anys.
Altres
Durada: 60'
02.55
Apocalipsis: el ascenso de Hitler
Inclou La amenaza i El Führer: 1929. Alemanya, durament afectada per la crisi econòmica mundial, s'enfonsa en la desesperació, i la dictadura nazi estén la seva ombra maligna sobre Alemanya. Així mateix, Hitler, mentre diu que vol la pau, es prepara per a la guerra.
Documentals
Durada: 105'
04.40
Operación mobiliario. El saqueo de los pisos judío
Entre arxius fotogràfics inèdits, testimonis de supervivents i recreacions, aquest treball es basa en les memòries de Maurice Wolf, un jove jueu polonès de 20 anys que va conèixer tot l'engranatge de l'Operació Mobiliari, que va tenir lloc el 1943 a París.
Documentals
Durada: 55'
05.35
Las recetas de Julie
El Cabo Corso
La Julie és a Còrsega, a la zona de Centuri, terra de cales salvatges, pobles de pescadors, castanyes, poncems i botàriga, on prepara diverses receptes típiques de la regió.
Altres
Durada: 50'