Franja TV3

Diumenge, 26 març de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 320'
11.20
Néixer de nou
Relleu a les Assemblees de Germans
La societat canvia i es renova a un ritme que és difícil d'assumir, i s'enfronta a reptes econòmics, socials i mediambientals cada vegada més complexos. El programa analitza amb el pastor Samuel Penalva, que recentment ha estat elegit nou secretari general de les Assemblees de Germans a Catalunya, quina resposta dona l'Església a aquesta realitat.
Altres
Durada: 20'
11.40
Signes dels temps
Escola d'educació especial Nen Déu
El programa entrevista Maria Pilar Muñoz Blanco, religiosa franciscana de Los Sagrados Corazones i directora de l'escola d'educació especial Nen Déu, situada al barri del Guinardó de Barcelona. Durant l'entrevista, Maria Pilar Muñoz explica com ajuden els alumnes amb discapacitat intel·lectual a adquirir hàbits i autonomia, entre moltes altres coses.
Altres
Durada: 20'
12.00
Diumenge, concert
Bottega d'Opera de l'ESMUC. Il filosofo di Campagna, de B. Galuppi
Espai que emet la representació semiescenificada de l'òpera Il filosofo di Campagna, de Baldassare Galuppi, interpretada pels components del projecte La Bottega d'Opera de l'Escola Superior de Música de Catalunya i que va ser gravada el 16 de maig de 2022 al Teatre Nacional de Catalunya. Sota la direcció escènica de Sergi Belbel i la direcció musical de Dani Espasa, aquesta producció operística s'afegeix a la programació dels Grans Conjunts de l'ESMUC.
Altres
Durada: 65'
13.05
Polònia
La moció de censura de VOX fa moure l'esquelet de Ramón Tamames a ritme del tema Dance Monkey, del grup Tones and I. Paral·lelament, dilluns va començar la quarta temporada de Crims, i cada cop queden menys assassinats interessants per explicar. Per aquest motiu, el programa descobreix com s'ho ha fet Carles Porta per aconseguir noves històries a El crim de Crims, que compta amb la col·laboració especial de Mayka Navarro. Mentrestant, el rei emèrit ha preparat unes classes magistrals per orientar la princesa Elionor sobre com afrontar la formació a les forces armades, que començarà el proper setembre. A més, per celebrar la victòria del Barça contra el Reial Madrid, Laporta i Xavi Hernández es preparen per a la desfilada del club blaugrana de més baix cost de la història.
Altres
Durada: 40'
13.45
Alguna pregunta més?
La Nerea viatja fins al cor de València per viure en directe les falles i la mascletà. L'Isma, per la seva banda, surt al carrer per preguntar als madrilenys com viuen la telenovel·la del cas Negreira. A continuació, a la secció La televisió és cultura, la periodista Agnès Marquès té uns quants atacs de riure. A més, es descobreix com és la nova plataforma digital de TV3 i es veu un dron que xoca contra un avió rus, Ramón Tamames a Jurassic Park i uns quants exorcismes televisius.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Dumplin'
Una noia molt segura de si mateixa que tothom anomena Dumplin comença a treballar en una cadena de menjar ràpid, on coneix un noi que li agrada. Pel que sembla, l'atracció entre tots dos és mútua, encara que la Dumplin comença a tenir dubtes sobre el seu atractiu físic.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.45
Tarda de cine: Tardor a Vermont
Una escriptora d'èxit té un accident en una petita localitat de Vermont, a conseqüència del qual perd la memòria. El metge que l'atén l'acull a casa seva mentre la policia investiga la seva identitat. Els dies passen i l'escriptora continua sense recordar qui és, però el que sí que sap és que es troba molt a gust en companyia del doctor i dels seus fills.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.30
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 25'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
30 minuts
Inclou Kings League, comença la partida
Altres
Durada: 55'
23.00
Kings League
Emissió de la final de la Kings League, competició en la qual han participat dotze equips presidits per dotze reconeguts streamers, amb l'afegit de la complicitat i participació de grans estrelles ja retirades del futbol professional. Ideat i presidit per l'exjugador blaugrana Gerard Piqué, el torneig compta amb noves normes de competició, molt de dinamisme i un caràcter desenfadat. El programa està conduït per Maria Fernández Vidal i Jordi Grau, amb Laia Ferrer fent entrevistes als principals protagonistes i la transmissió de Víctor Patsi i Oscar Pérez-Dolz.
Esports
Durada: 105'
00.45
Quan arribin els marcians
Divulgació científica i Marc Rosich
El programa parla de divulgació científica amb la periodista i divulgadora Núria Jar, la biòloga i dibuixant Míriam Rivera, el físic i youtuber Toni Bertólez, i la física i ballarina Irene Lapuente. A continuació, es conversa amb Marc Rosich, director de l'última obra de Dagoll Dagom.
Altres
Durada: 35'
01.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 160'
04.00
Rumba a l'estudi
Arrels de Gràcia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Marc Santo Quartet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'