Franja TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Cruixent de gules i carxofes
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Cabdell amb salsa Cèsar
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
A la Noe li sembla veure l'Ismael a l'hospital on hi ha la Mari Carmen ingressada, però després pensa que s'ho ha imaginat i decideix no dir-ne res al Litus. Mentrestant, els treballadors de l'autoescola es queixen dels canvis que està fent la Gemma. D'altra banda, l'Agustí i el Marcel van a casa de la Cati per arreglar-li unes goteres, i la Cati li explica al Marcel que la Korinna no ha pogut anar a Bamberg perquè ha perdut la documentació. Aleshores, la Cati s'adona que el Marcel encara n'està enamorat.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
Després del que va descobrir a la llibreta d'estalvis, l'Agnese fa comentaris sobre diners al Giuseppe esperant que ell li doni espontàniament alguna explicació. Mentrestant, la Gemma, quan sap que la Paola ha deixat lliure una plaça de Venus, manifesta el seu interès per ocupar-la. La noia demana a l'Ezio que la recomani, però ni a ell ni a la Veronica no els sembla gaire bona idea. Finalment, la Flora presenta una proposta de portada per al Paradís Market molt agosarada.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 100'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
El millor plat tradicional de Tarragona
Aquesta setmana, el programa torna amb un dels episodis clàssics de la temporada: el que busca el millor plat tradicional de Tarragona. L'espai visita quatre restaurants que destaquen per fer una cuina catalana autèntica. A Tarragona, Jorge Piera convida els espectadors a conèixer El Trull, especialitzat en cuina catalana tradicional i de brasa. A continuació, a Altafulla, Joan Tomàs representa La Xeriueta, amb una cuina catalana vinculada al territori i als sabors locals. Laura Bellino, per part seva, mostra com el restaurant Sargantana, a Roda de Berà, captiva els comensals amb una cuina mediterrània d'autor i l'especialitat en arrossos. Finalment, de nou a Tarragona, David Vélez sorprèn amb unes tapes modernes i uns vins excel·lents al Canteo Gastrobar.
Altres
Durada: 85'
23.30
Joc de cartes
Duel entre restaurants tradicionals i creatius de Tarragona
Marc Ribas visita la ciutat de Tarragona per viure en primera persona un duel entre restaurants de cuina tradicional i de cuina creativa. Per començar, a la banda tradicional es coneix el restaurant Casa Bartra, amb la seva gerenta, Maria Hernando, com a representant. Més tard, es visita El Rincón de Ani, un restaurant tradicional que defensa la seva propietària, Ani Dorneanu. A continuació, a la banda creativa, l'espai tasta els plats de cuina nikkei del restaurant El Crank, representat per Txell Moya, la cap de sala de l'establiment. Finalment, es descobreix el restaurant Octopussy, amb Raül Cid, relacions públiques del local, al capdavant.
Altres
Durada: 80'
00.50
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'