Franja La 1

Dilluns, 27 juny de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Clásicos 2.0
Espai que pretén fer arribar als espectadors la cuina genuïna i la riquesa de la gastronomia espanyola. A cada programa, els germans Torres elaboren dues receptes i compten amb l'ajuda de pastissers molt prestigiosos per fer una tercera recepta dedicada únicament a les postres. A més, s'hi inclouen reportatges sobre altres cultures culinàries i seccions complementàries dedicades a la nutrició, l'enologia i la sostenibilitat, entre moltes altres. Finalment, el format rep un convidat VIP setmanal, una cara coneguda pel públic que cuina amb els germans Torres, i altres persones de l'entorn dels cuiners.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: El americano
Un vaquer americà transporta bestiar dels Estats Units a la selva del Brasil, on ven un ramat de braus per una petita fortuna. Després s'ha d'enfrontar a dos ramaders que estan barallats.
Pel·lícules
Durada: 80'
17.45
Servir y proteger
L'Iker intenta que el Quintero els doni alguna pista més sobre el negoci de les armes. El Paolo, per part seva, demana a la Hanna que menteixi al seu fill sobre la seva professió. Mentrestant, la Sheila i el Darío s'acomiaden. Posteriorment, el Quintero revela al Víctor que el Nino ha canviat de bàndol. Finalment, la Gloria parla amb el Víctor del Julio.
Sèries
Durada: 55'
18.40
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.40
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 50'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
MasterChef
Els aspirants obtenen una dosi d'energia per fer front a la recta final de la competició: cadascú rep la visita d'un familiar i cuinen junts un dels plats favorits dels seus éssers estimats, actualitzat amb tot allò après a les cuines. Amb aquesta ajuda han de fer una recepta perfecta i conquerir uns comensals molt especials, exigents i amb un paladar increïble: quatre dels inspectors que atorguen els sols Repsol als millors restaurants i als cuiners. En representació de tots ells, ja que les seves identitats han de romandre en l'anonimat, els acompanya la directora de la Guia Repsol, María Ritter. El millor en aquesta prova rep una doble recompensa: s'inclou la seva recepta al llibre del guanyador de la desena edició de MasterChef i aconsegueix el davantal daurat que li atorga la immunitat d'aquesta setmana. A continuació, a la prova d'exteriors, el jurat i els aspirants descobreixen MOM Culinary Institute, l'escola de cuina professional que dirigeix Paco Roncero a Madrid. El xef dissenya el menú que els equips cuinen per a 40 professors de l'escola. De tornada al plató, els aspirants deixen anar tensions ballant a les cuines un tema dels cantants i compositors veneçolans Mau i Ricky, dos dels artistes més prometedors de l'escena urbana dels últims anys. Després, els davantals negres s'enfronten en duel. El xef Dabiz Muñoz els porta tres propostes amb raviolis, plats relacionats amb el seu nou projecte gastronòmic, RavioXO.
Altres
Durada: 165'
00.55
Pel·lícula: Amor sin cita previa
La Nancy és una dona de 34 anys soltera que està cansada del que li recomanen les seves amigues, per molt bones intencions que tinguin. Quan viatja a Londres per celebrar l'aniversari dels seus pares, la Nancy es creua amb el Jack, un divorciat de 40 anys que creu que ella és la seva cita a cegues de 24 anys.
Pel·lícules
Durada: 80'
02.15
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.05
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 115'