Franja La 1

Dimarts, 28 juny de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Cocina japonesa para prinicipiantes
Els Torres ensenyen a preparar gyozes i sushi a casa.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.25
Pel·lícula: Siete novias para siete hermanos
Les coses són diferents per als Pontipee, uns llenyataires rudes i treballadors, ara que el més gran dels germans, l'Adam, ha anat a la recerca d'una nòvia per dur-la a la seva cabanya. Així, els germans solters, inspirats per la idea, van a la ciutat per trobar-hi una noia. Decidits a casar-se, segresten set joves i se les emporten a casa seva, a les muntanyes.
Pel·lícules
Durada: 95'
18.00
Servir y proteger
La Martina demana al Víctor que fugin de Madrid. El Quintero, per part seva, li fa una revelació que ho canvia tot. A més, el Paulo se sincera amb el seu fill i deixa la prostitució. Mentrestant, la Hanna se sent culpable per no ser igual de sincera amb la Lídia. Més tard, la Lidia li demana que visquin juntes. Finalment, l'Espe consola la Sheila després que se'n vagi el Darío.
Sèries
Durada: 60'
19.00
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.00
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 30'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
22.15
Enred@d@s
El programa mostra vídeos divertits protagonitzats pels més petits de la casa i per les mascotes més gracioses. A més, un nou lliurament de la secció Cómo hemos cambiado.
Altres
Durada: 30'
22.45
La noche D
Estar de moda
El programa té aquesta setmana uns convidats que són com els talladors de pernil als casaments: mai passen de moda. Arturo Valls i Pablo Chiapella disputen la més increïble partida de Masterglobo mai vista. I no estan sols, han de competir sota l'ull de falcó de Florentino Fernández. A continuació, els espectadors gaudeixen de la vena més divertida de Martina Klein, i de la competició dels acudits de Leo Harlem, Arturo Valls, Pablo Chiapella i la mateixa Martina. Així mateix, María Peláe, últim fitxatge de l'equip, mostra la cara més divertida dels convidats. A més, reinterpreta en flamenc els èxits d'un dels convidats més triomfals, David Bustamante, amb qui també es recorda un dels seus looks més virals.
Altres
Durada: 120'
00.45
Pel·lícula: El Dr. T y las mujeres
El Dr. T. és el ginecòleg de les dones més importants de la ciutat de Dallas. El seu èxit es deu a la seva empatia formidable cap al gènere femení, ja que suposadament té un talent enorme per comprendre les dones. No obstant això, tot el seu món s'ensorra quan la seva dona, la Kate, cau en una crisi nerviosa i s'allunya d'ell. És precisament una dona, la Bree, qui l'orienta de nou i li fa veure moltes coses que fins ara ignorava completament.
Pel·lícules
Durada: 115'
02.40
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.25
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 95'