Franja La 1

Dimarts, 21 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Moción de censura
El programa segueix en directe el debat de la sisena moció de censura que té lloc al Congrés dels Diputats, presentada per Vox contra el president del Govern, Pedro Sánchez, amb Ramón Tamames com a candidat. Per tractar aquest assumpte, l'espai compta amb la politòloga Cristina Monge i els periodistes Marta Nebot, Esther Jaén i Javier García Vila.
Altres
Durada: 420'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
El Salvador confessa a la Simona i la Candela que va cometre una acció contra la llei: va falsificar un document per lliurar-se de ser allistat a la guerra del Rif. La cuinera i la seva ajudant n'entenen els motius i guarden el secret. Mentrestant, la Jana assisteix amb dolor a la relació cada vegada més estreta que hi ha entre el Manuel i la Jimena. Aquesta li ha regalat una càmera de fotografies que el Manuel fa servir amb freqüència. En un dels retrats, la Jimena s'entesta a posar al costat de la Jana a l'hangar, la qual cosa provoca una situació molt incòmoda. Així mateix, la Jana no deixa de donar voltes al tema de l'anell que va veure al dit del Baró i que portava un dels assassins de la seva mare. Més tard, s'enfronta al Baró, que li para una trampa per acusar-la de lladre i no triga a explicar-ho tot a la seva filla Cruz. La Martina, per part seva, preocupada per la tristesa de les cartes de la Leonor, aborda el Curro, i ell acaba confessant que la seva cosina es va intentar matar.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Poldark
El Ross lluita per la vida del Ned, mentre que la Demelza descobreix una traïció, i els joves amants escapen junts a la recerca d'un nou futur.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a 10 preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Viaje al centro de la tele
Setenta y raro
Espai que emet un divertit viatge per la música i els continguts més absurds dels programes de Televisió Espanyola als anys 70. El programa rememora actuacions exòtiques i insòlites, seccions delirants, habilitats insospitades de la gent corrent i algunes de les entrevistes més sorprenents i que fan més riure de les que s'han fet mai a televisió, entre altres coses.
Altres
Durada: 50'
22.50
Pel·lícula: Doble traición
La Libby Parson és acusada injustament d'haver assassinat el seu marit. Durant el temps que passa a la presó, la jove només pensa en el seu fill. El que no sap és que, poc temps després d'ingressar al centre penitenciari, el nen desapareix.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.25
Pel·lícula: Fuga de Pretoria
Dos sud-africans blancs, empresonats per treballar per al partit Congrés Nacional Africà, miren d'escapar de la presó de Robben Island, a Pretòria.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.10
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
04.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 110'