Franja La 1

Divendres, 24 març de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Emissió dels capítols Cap. 60 i Cap. 61.
Sèries
Durada: 115'
18.25
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 65'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Espai dedicat a les activitats de la Sociedad Estatal de Loterías y Apuestas del Estado.
Altres
Durada: 20'
22.15
Brigada Tech
Puertollano, Ciudad Real, Castilla-La Mancha
El programa es trasllada fins a Castella-la Manxa. Per començar, la Pilar i el Ger entren al Museu de Valdepeñas, on es fan rèpliques digitals en 3D de peces arqueològiques. Paral·lelament, la Victoria viatja a Màlaga, on coneix la Fundación Cibervoluntarios, que s'encarrega de promoure l'ús i coneixement de la tecnologia per pal·liar les bretxes socials basant-se en la col·laboració. A més, parla amb el Damián, un dels cibervoluntaris que duen a terme aquesta important tasca social. Mentrestant, la Charo descobreix que hi ha multitud de conceptes i termes sobre xarxes socials que desconeix. La Lalachus, per part seva, li explica en què consisteixen aquests termes digitals i com funcionen. Més tard, la porta a conèixer dos tiktokers molt especials: la Rosa i el Christian, una parella d'àvia i net que han revolucionat la xarxa social amb els seus vídeos, divertits i plens de bon rotllo. En aquesta ocasió, l'espai compta amb la participació al plató de l'actor i humorista Pablo Chiapella.
Altres
Durada: 45'
23.00
Pel·lícula: Vaya par de polis
Dos antics companys de la policia de Nova York van al darrere d'un estrany cromo de beisbol robat i en perfecte estat, cosa que els porta a enfrontar-se a un gàngster sense pietat obsessionat amb les col·leccions. Però per poder recuperar el seu valuós cromo de Pafko del 52, primer han de rescatar una bellesa mexicana que té la clau de milions de dòlars en comptes a l'estranger i que ja ha estat testimoni d'un assassinat. Ja amb problemes i sense res a perdre, el Jimmy i el Paul han d'incomplir totes les normes, i arriben fins i tot a recórrer a l'ajuda d'un lladre, l'irritant Dave.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.35
Pel·lícula: Creed II: La leyenda de Rocky
La vida s'ha convertit en un exercici d'equilibri per a Adonis Creed. Entre les obligacions personals i els entrenaments per a la seva pròxima gran baralla, afronta el repte de la seva vida: enfrontar-se a un rival lligat al passat de la seva família. Rocky Balboa és al seu costat i, junts, Rocky i Adonis s'enfrontaran a un llegat comú, es qüestionaran per què val la pena lluitar i descobriran que res és més important que la família.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.40
Call my agent
Monica Bellucci
Emissió dels capítols Jean Dujardin i Monica Bellucci.
Sèries
Durada: 110'
04.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 90'