Franja La 1

Dimarts, 30 maig de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La baralla entre la Candela i la Simona arriba a un punt crític. Més tard, la Candela, atiada per les circumstàncies, acaba explicant a tohom la raó de la seva ruptura amb la cuinera: el marit de la Simona va matar el seu, i ella ho va ocultar. La revelació cau com una llosa entre els membres del servei, que no saben com reaccionar. A més, arriben notícies del front africà, però no són bones: la Martina transmet al Lope el que el marquès ha esbrinat sobre el parador del Salvador. D'altra banda, la baronessa de Grazalema anuncia la seva intenció d'anar-se'n de La Promesa, però abans, com era d'esperar, vol deixar resolt l'assumpte de l'herència i rebre el que li correspon. La Cruz, però, no està disposada a consentir que això passi. Finalment, l'Alonso presenta com a pròpies, davant la Cruz, les idees de la Catalina per modernitzar l'explotació de La Promesa.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
La Tina ha de buscar excuses per anar a fer les proves a El Paradís, ja que la seva mare pensa que les dones s'han d'estar a casa. La Marta, per part seva, ja ha aconseguit posar el seu pare a favor seu en l'assumpte del Valerio i, a més, el Vittorio ha vist unes fotos fetes per ella i està interessat a tenir-la com a col·laboradora a El Paradís.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Cicatrices
L'Arturo veu l'Arnaldo com un possible inversor per a Vera, per la qual cosa no dubta a afalagar-lo sense parar, però el que no sap és que en realitat és un mafiós que ha amenaçat el Julio si no testifica a favor dels de La Rioja. D'altra banda, la Clara està molt amoïnada, ja que no s'acaba de refiar del tot del cambrer.
Sèries
Durada: 45'
22.35
MasterChef
El programa desembarca a Sitges, al costat de Barcelona. Multitud d'esdeveniments de prestigi internacional, com el Festival Internacional de Cinema Fantàstic, la diversitat d'opcions d'oci i l'àmplia oferta cultural i gastronòmica, converteixen aquest racó del Mediterrani en el destí perfecte. Al Vivero Beach Club, els equips han de reproduir un menú d'avantguarda molt exigent dels xefs Oriol Castro i Mateu Casañas, amb cinc sols Repsol, del qual gaudiran 30 convidats. A la prova d'eliminació, els davantals negres reprodueixen un meravellós i complicat arbre del cacau, fet íntegrament de xocolata pel mestre xocolater David Pallás. A més, Manu Baqueiro, subcampió de la setena edició de MasterChef Celebrity, els dona suport en aquest complicat repte.
Altres
Durada: 155'
01.10
Comerse el mundo
Bolivia
Diuen que Bolívia és el tresor més ben guardat de l'Amèrica del Sud, i Peña en dona fe en aquest episodi. El xef val·lisoletà descobreix un menjar de carrer sorprenent, gaudeix de l'acolorit mercat ple de cholitas i explora multitud de productes desconeguts per a ell.
Altres
Durada: 55'
02.05
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'