Franja La 1

Dimarts, 6 juny de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
La María Fernández està destrossada, ja que la donzella pateix la notícia de la mort del Salvador, que era un secret de domini públic entre el servei, i prefereix aïllar-se, dolguda per haver-se'n assabentat a través de la Petra. Paral·lelament, el notari ha emmalaltit i el repartiment del testament del baró es retarda. Mentrestant, la baronessa de Grazalema decideix quedar-se més temps al palau, i la Cruz no té més remei que acceptar-ho en contra de la seva voluntat. La Catalina, per la seva banda, insisteix que es valori la seva feina per la finca. A més, el Manuel intenta convèncer l'Alonso que el millor és que ella quedi al comandament, però el marquès no cedeix; li ho va prometre a la Cruz. Finalment, la Blanca no pot evitar fotografiar tot el que troba al seu voltant, i la proximitat amb el Manuel provoca la gelosia de la Jimena, que no pensa quedar-se de braços plegats veient que una altra acapara l'atenció del seu marit.
Sèries
Durada: 55'
17.25
El Paraíso de las Señoras
El Riccardo convida la Nicoletta a sopar amb ell, i aquesta invitació, que alegra molt la Silvia, no agrada gaire al Luciano. Paral·lelament, la Marta té la idea de fotografiar clientes com a base per a un projecte de publicitat del magatzem, però les coses no li surten com havia pensat.
Sèries
Durada: 55'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Decisiones
El Julio està més acorralat que mai. El Javier, per la seva banda, no sap si aconseguirà ajudar el seu amic perquè no acabi a la presó. Paral·lelament, la Menchu intenta créixer laboralment i es presenta a una plaça vacant a l'hotel. Finalment, la Marta té clar que l'avortament és la solució als seus problemes i decideix demanar ajuda a la Sílvia.
Sèries
Durada: 45'
22.35
MasterChef
Els aspirants cuinen envoltats de luxe i sofisticació al Restaurant Oroya, liderat pel xef peruà Diego Muñoz i ubicat a l'Hotel The Madrid Edition. Abans del cuinat, reben la visita del dissenyador Eduardo Navarrete, que té una funció determinant a la prova. A més, el menú que preparen està dissenyat per Diego Muñoz i és un clar reflex de les seves arrels peruanes. Posteriorment, a la prova d'eliminació, els davantals negres han de replicar plats que han creat sis joves xefs i que revolucionen la cuina des de la innovació i la reivindicació del producte local: Lucía Freitas, del restaurant A Tafona; Javier Sanz i Juan Sahuquillo, del restaurant OBA; Camila Ferraro, del restaurant Sobretablas; i Javier Ferraro i Gorka Rico, del restaurant AMA. Finalment, el crític gastronòmic Alberto Luchini els facilita la tasca gràcies a l'aportació d'informació valuosa per a l'execució de la prova.
Altres
Durada: 160'
01.15
Españoles en conflictos
El poder de las maras, Honduras
Les maras són autèntiques organitzacions criminals que estan relacionades amb els càrtels de la droga, el tràfic de persones i armes, i el blanqueig de diners. Nascudes als Estats Units, aquestes bandes omplen amb el seu poder els barris de moltes ciutats des de la dècada dels vuitanta. A Hondures hi operen la Mara Salvatrucha i la Pandilla Barrio 18, que imposen les seves regles més cruels sota les quals viuen els seus ciutadans: amenaces, agressions sexuals, venjances i assassinats. El programa viatja al país amb Almudena Ariza per entendre com es conviu amb el poder d'aquestes bandes, en un lloc on viure és sinònim d'arriscar la vida.
Altres
Durada: 70'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 85'