Programació TV3

Dijous, 20 maig de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista la presidenta del Parlament, Laura Borràs, un cop acabada la ronda de consultes als partits i hores abans del ple d'investidura de Pere Aragonès. A més, responsables hospitalaris expliquen com els ha canviat la vida el descens d'ingressats per la pandèmia, que per primer cop en molts mesos se situen per sota del miler. Més tard, es parla amb Carles Prats del projecte d'una gran central hidroelèctrica reversible a les Terres de l'Ebre. També es conversa amb Rafael Moles i Pepe Andreu, directors del documental Lobster Soup que s'estrena al CCCB i que retrata l'ambient i els personatges d'un bar de poble a Islàndia. Finalment, Esther Vera i Andreu Barnils participen a la tertúlia del programa i Toni Martínez dona una altra visió de l'actualitat, a l'Art de la política.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
S'emet una edició especial amb Xavi Coral des del Parlament de Catalunya amb motiu del ple d'investidura de Pere Aragonès.
Informatius
Durada: 85'
15.55
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 260'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
El programa està de celebració i ha preparat una nit molt especial.
Altres
Durada: 5'
22.05
Polònia
Després de tres mesos de baralles, ja hi ha govern. Pere Aragonès, Jordi Sànchez, Francesc Macià, Lluís Companys, Salvador Illa, Miquel Iceta, Carles Puigdemont, Eulàlia Reguant i Carlos Carrizosa protagonitzen el musical Ja hi ha govern, parodiant It's raining men, de Geri Halliwell. Mentrestant, Carles Riera, Elisenda Paluzie i Pilar Rahola es discuteixen per penjar-se la medalla de qui ha estat més important per aconseguir l'acord. Qui no té ànims de sortir del llit és Salvador Illa, que no està preparat per a la sessió d'investidura. En canvi, Carlos Carrizosa celebra el pacte d'ERC i JuntsxCat perquè així no patirà un altre accident a les eleccions. Paral·lelament, es descobreix com ha estat la tornada de Pablo Iglesias a la seva vida anterior, després d'haver deixat la política, i Bruno Oro s'enfronta a David Marcé per saber quin dels dos ha estat el millor Artur Mas de la història del programa.
Altres
Durada: 40'
22.45
Polònia, 15 anys
Especial Polònia 15 Anys
L'espai celebra els 15 anys del seu programa de sàtira política amb La nit del Polònia. Toni Soler és l'encarregat de presentar aquesta gala que, per un cúmul de circumstàncies, no es desenvolupa tal com estava prevista i s'acaba convertint en un embogit Pel davant i pel darrere protagonitzat per alguns dels personatges més recordats i estimats d'aquests 15 anys. A més, reapareixen personatges com José Montilla, Artur Mas, Mariano Rajoy, Esperanza Aguirre, Soraya Sáenz de Santamaría, Ferran Adrià i el Mindundi, entre molts altres. Aquest especial compta, així mateix, amb la col·laboració especial de Carlos Latre, que també s'ha volgut sumar a aquesta celebració dels 15 anys amb un dels seus personatges més entranyables.
Altres
Durada: 40'
23.25
Al cotxe
Polònia 15 anys
El programa se suma a la nit temàtica per celebrar els 15 anys del Polònia amb un capítol especial en el qual pugen al cotxe els quatre actors que han interpretat els cinc últims presidents de la Generalitat. Queco Novell, Sergi Mas, Ivan Labanda i David Marcé expliquen com han viscut ser l'alter ego de Pasqual Maragall, José Montilla, Artur Mas, Carles Puigdemont i Quim Torra. Durant el trajecte amb Eloi Vila parlen del procés de creació de cada personatge, la seva relació amb els presidents que imitaven i els moments més divertits i intensos que han viscut en aquests 15 anys. Finalment recorden alguns dels millors gags, com el viralitzat Mas Style, i els musicals que els van agradar més.
Altres
Durada: 50'
00.15
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
01.50
Sinopsi
Carta blanca a Colita
Fins al 30 de maig, es pot veure a La Filmoteca de Catalunya el cicle Carta Blanca a Colita. La fotògrafa Isabel Steva, Colita, va començar la seva carrera com a foto fixa al cinema, descobrint la força de personatges com Orson Wells o Carmen Amaya. Ho explica, sense nostàlgia i amb la passió que caracteritza la seva obra, reconeguda amb nombrosos premis.
Altres
Durada: 5'
01.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
04.00
Rumba a l'estudi
El Príncipe de los Ladrones. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Los Comino. Espai musical.
Altres
Durada: 60'