Programació TV3

Dilluns, 28 novembre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista Laura Borràs, presidenta de Junts per Catalunya. A continuació, conversa amb el periodista Manel Alías, un dia després de l'emissió a TV3 del seu reportatge Entre la terra i el cel: guerra, amb el qual tanca una etapa de 8 anys com a corresponsal i enviat especial a la guerra d'Ucraïna.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Cuines
Pollastre rostit amb bolets
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
16.00
Com si fos ahir
El Quim continua a casa de l'Andreu i té por que la Cati no el perdoni. Més tard, intenta explicar-se amb la Cati, però ella no el vol sentir. Paral·lelament, el Marcel i el Marc tornen a parlar i el noi li explica que l'Agustí està trist. La Mari Carmen, per la seva banda, demana explicacions a la Noe per no haver parlat amb el Gabi dels problemes de l'Arlet. Posteriorment, la noia demana perdó a la seva àvia i li assegura que no té cap trastorn. Mentrestant, l'Emili es mostra conciliador amb l'Alexandra i vol que conservi la feina encara que es vengui la clínica. Finalment, la Sílvia confessa a l'Ivan que s'ha reconciliat amb l'Emili i que s'ha tornat a il·lusionar.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Crims
Febamar (I)
El propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar és sorprès un vespre de l'any 2008 a casa seva mentre és amb la seva dona. El matrimoni és torturat fins a la mort, i l'interior de l'habitatge apareix regirat. A més, al pati hi falta un vehicle. La investigació transcorre entre les Terres de l'Ebre i Castelló de la Plana, i els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil s'han d'entendre per poder resoldre el crim.
Documentals
Durada: 55'
23.00
Crims
El crim de la Guàrdia Urbana (III): La versió de l'Albert
Després de la declaració de la Rosa, l'Albert no es pot creure que la seva ex-xicota l'hagi traït d'aquesta manera, culpant-lo a ell de tot. Ara és el torn de l'Albert, que explica que la nit dels fets la Rosa li va trucar i li va demanar ajuda, que estava molt nerviosa i que gairebé no s'entenia el que deia, però que li insistia que anés a casa seva. A les 3 de la matinada hi va anar i, segons l'Albert, res no va anar com va explicar la Rosa en la seva declaració en seu judicial. La seva versió és totalment diferent.
Documentals
Durada: 65'
00.05
Zona Franca
Una cita de dilluns a dijous, amb la sàtira, la comèdia i l'espectacle de la mà de les cares més suggerents i originals del món de l'humor de Catalunya. El programa inclou monòlegs, entrevistes, múltiples col·laboradors, una banda de música i esquetxos en directe.
Altres
Durada: 55'
01.00
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 115'
02.55
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
04.00
Rumba a l'estudi
Los Toteros. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Burruezo & Medievala Camerata. Espai musical.
Altres
Durada: 60'